Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

Atak Farma’dan el ve yüzey dezenfektanı

Atak Farma'dan yapılan açıklamada, 'Atak Farma Kozmetik ailesi olarak içinde bulunduğumuz bu süreçte, Kovid-19 ile mücadele kapsamında ‘Sağlığımız için’ sloganıyla üretmeye devam ediyoruz' denildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) köklü kuruluşlarından, Atak Farma Kozmetik ve Kimya San. Tic. A.Ş. kendi Ar-Ge Merkezinde geliştirdiği formüllerle, coronavirüs salgınıyla mücadele çerçevesinde el dezenfektanı ve yüzey dezenfektanı üretti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Atak Farma yetkilileri şu görüşlere yer verdi: “Dünyanın ve ülkemizin de karşı karşıya kaldığı Kovid-19 pandemisinden dolayı hepimiz zor bir süreçten geçmekteyiz. Çetin Group şirketler bünyesinde, kozmetik üretimi alanında faaliyet gösteren Atak Farma Kozmetik ailesi olarak içinde bulunduğumuz bu süreçte, Kovid-19 ile mücadele kapsamında ‘Sağlığımız için’ sloganıyla üretmeye devam ediyoruz. Hepimizin önceliklerinin ve tüketim ihtiyaçlarının değişiklik gösterdiği bu günlerde, Blue Ice markası ile Jel, Likit & Sprey El Dezenfektanı ve Yüzey Dezenfektan Spreylerimizin formüllerini Ar-Ge merkezimizde titizlikle çalıştık ve fabrika üretim planlamamızda ilk sırada üreterek tüketicimiz ile buluşturduk. Sağlık Bakanlığı izinli ve onaylı farklı gramajlarda yüzde 90 alkol dereceli yüzey dezenfektasyonları, yüzde 87 alkol dereceli el temizleme spreyleri, yine yüzde 70 alkollü ve aloe vera&gliserin içerikli el temizleme jelleri ürettiğimiz hijyen ürünleri arasında yer alıyor.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GEZİ
153 Kez Görüntülendi.
Avrupa Birliği’nin ‘Eşbaşkenti’: STRAZBURG
SEKTÖR
95 Kez Görüntülendi.
“Herkes 2 sene yerli ayakkabı giysin”
FUTBOL EKONOMİSİ
58 Kez Görüntülendi.
Bonservislerdeki astronomik yükseliş işimize yarayabilir
GÜNCEL HABER
61 Kez Görüntülendi.
Aktivist ruhlu Z Kuşağı boykotu sahiplendi
SÖYLEŞİ
451 Kez Görüntülendi.
Metaverse ile fabrikanızı bir gözlüğe sığdırabiliyorsunuz
SÖYLEŞİ
37 Kez Görüntülendi.
Bilimsel ihracatın temelinde pazar araştırma raporları var
SÖYLEŞİ
73 Kez Görüntülendi.
“Artık yeryüzünü ısıtmak değil soğutmak için enerji harcanacak”
SÖYLEŞİ
78 Kez Görüntülendi.
Doç. Dr. Ata Özkaya: Yüksek borçlanma ve vergiler bizi bekliyor
SÖYLEŞİ
193 Kez Görüntülendi.
Hasan Özçelik: Sürdürülebilirlik Raporlaması yapmayı ihmal etmeyin
İÇİMİZDEN BİRİ
41 Kez Görüntülendi.
“İkiz dönüşüm için kararlı adımlar atıyoruz”