Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

Yılın CEO’su İlker Sözdinler

Bu yıl ilki düzenlenen İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 1. Türkiye Altın Marka Ödülleri muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

20 Ekim-20 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılan yarışmada 1 milyon 936 bin 896 oy kullanıldı. ‘Yılın Valisi’den ‘Yılın Belediye Başkanı’na, ‘Yılın Gıda Markası’dan ‘Yılın Giyim Markası’na kadar en önemli 21 markayı halkoyu ile belirleyen yarışmada Yılın Ceo’su ödülünü diğer adayları geride bırakan Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş CEO’su İlker Sözdinler kazandı.

Sanat, spor ve iş dünyasından birçok isim ve marka Bomonti Hilton Conference Center'de gerçekleşen törende ödüllerini aldı. Türkiye'nin en başarılı genç girişimcilerinden biri olan Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. markasıyla ürettiği teknoloji sayesinde pratik ve güvenilir bir çözüm mekanizması kuran Birleşik Ödeme A.Ş Ceo'su İlker Sözdinler ‘Yılın CEO’su Ödülü’nü avukat Tamer Kulaçoğlu’nun elinden aldı.

Türkiye Altın Marka Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş gecede yaptığı açılış konuşmasında, “Türkiye dünya ekonomisinde ilk 10 ülke arasında. Türk markalarını artık dünyanın her yerinde görmek mümkün. Ülkemiz çok kaliteli markalara sahip. Bu dev markaların bilinirliği için bu tür etkinliklere ihtiyacımız olduğunu düşünerek yola çıktık. Global markalarımızla birlikte çok önemli işler yapmış markalarımızı da tanıtmak için böyle organizasyonların fırsat olduğunu düşünüyorum. Tüm Türkiye tek vücut olarak markalarına sahip çıkmalı, yerli markaların gücünü bilmelidir” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GEZİ
161 Kez Görüntülendi.
Avrupa Birliği’nin ‘Eşbaşkenti’: STRAZBURG
SEKTÖR
104 Kez Görüntülendi.
“Herkes 2 sene yerli ayakkabı giysin”
FUTBOL EKONOMİSİ
62 Kez Görüntülendi.
Bonservislerdeki astronomik yükseliş işimize yarayabilir
GÜNCEL HABER
66 Kez Görüntülendi.
Aktivist ruhlu Z Kuşağı boykotu sahiplendi
SÖYLEŞİ
458 Kez Görüntülendi.
Metaverse ile fabrikanızı bir gözlüğe sığdırabiliyorsunuz
SÖYLEŞİ
41 Kez Görüntülendi.
Bilimsel ihracatın temelinde pazar araştırma raporları var
SÖYLEŞİ
81 Kez Görüntülendi.
“Artık yeryüzünü ısıtmak değil soğutmak için enerji harcanacak”
SÖYLEŞİ
89 Kez Görüntülendi.
Doç. Dr. Ata Özkaya: Yüksek borçlanma ve vergiler bizi bekliyor
SÖYLEŞİ
199 Kez Görüntülendi.
Hasan Özçelik: Sürdürülebilirlik Raporlaması yapmayı ihmal etmeyin
İÇİMİZDEN BİRİ
47 Kez Görüntülendi.
“İkiz dönüşüm için kararlı adımlar atıyoruz”