Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

ÇOSB’den geniş katılımlı iftar yemeği

ÇOSB'nin 1 Temmuz'da verdiği iftar yemeğine katılım yoğun oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleştirildi.  ÇOSB sosyal tesisleri içinde yer alan Parıltım Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Bürokrasiden iş dünyasına, sivil toplum kuruluşlarından siyasi parti temsilcilerine kadar geniş bir yalpazeyi bir araya getiren iftar programında birlik ve beraberlik tablosu sergilendi.

İftar öncesi davetlileri kapıda karşılayan Çerkezköy Organize Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, iftarın ardından da konuklarını tek tek uğurladı.

Programa, Tekirdağ Vali Yardımcısı Ali Büyükçelik, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy PTT Şube Müdürü Ali Arslan, TREDAŞ Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Erdoğan, Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, esnaf, muhtar, sivil toplum örgütü temsilciler ile çok sayıda davetli katıldı.



İftarda kısa bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, aynı iftar sofrasında bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, bütün katılımcılara teşekkür etti. Açık havada gerçekleşen iftar programına katılanlar, yemekten sonra da uzun süre sohbet etme imkanı buldu.

İftar öncesi davetlileri kapıda karşılayan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sarıoğlu,  ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Başkan Vekili M.Gürdal Adal ile ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri iftarın ardından davetlileri yeniden kapıya kadar uğurladı. İftar yemeğinin ardından Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna yaptığı dua ile iftar programı sona erdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GEZİ
157 Kez Görüntülendi.
Avrupa Birliği’nin ‘Eşbaşkenti’: STRAZBURG
SEKTÖR
101 Kez Görüntülendi.
“Herkes 2 sene yerli ayakkabı giysin”
FUTBOL EKONOMİSİ
61 Kez Görüntülendi.
Bonservislerdeki astronomik yükseliş işimize yarayabilir
GÜNCEL HABER
64 Kez Görüntülendi.
Aktivist ruhlu Z Kuşağı boykotu sahiplendi
SÖYLEŞİ
456 Kez Görüntülendi.
Metaverse ile fabrikanızı bir gözlüğe sığdırabiliyorsunuz
SÖYLEŞİ
40 Kez Görüntülendi.
Bilimsel ihracatın temelinde pazar araştırma raporları var
SÖYLEŞİ
76 Kez Görüntülendi.
“Artık yeryüzünü ısıtmak değil soğutmak için enerji harcanacak”
SÖYLEŞİ
87 Kez Görüntülendi.
Doç. Dr. Ata Özkaya: Yüksek borçlanma ve vergiler bizi bekliyor
SÖYLEŞİ
196 Kez Görüntülendi.
Hasan Özçelik: Sürdürülebilirlik Raporlaması yapmayı ihmal etmeyin
İÇİMİZDEN BİRİ
46 Kez Görüntülendi.
“İkiz dönüşüm için kararlı adımlar atıyoruz”