Öne Çıkanlar Sao Paulo Necat Öney Hababam Sınıfı ÇOSB Prof. Dr. Taner Berksoy Temiz enerji

 ÇOSB yangın ve çevre eğitimleri 10 yıldır aralıksız sürüyor

Sürdürülebilir çevre ve yangın bilinci geliştirmek açısından 10 yılı aşkın süredir her yıl 2000’i aşkın ilköğretim seviyesinde öğrenciye çevre ve yangın bilinçlendirme eğitimlerini sürdüren Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü bu eğitimlere aralıksız olarak devam ediyor.


ÇOSB Bölge Müdürlüğü, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde 22 okulun 3. sınıf öğrencilerinden yaklaşık 1100 öğrenciye yangın eğitimi; 21 okulun 7. sınıf öğrencilerinden yaklaşık 1050 öğrenciye de çevre eğitimi vermeyi hedefliyor.


ÇOSB’nin verdiği eğitimler aralıksız olarak devam ediyor. ÇOSB Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitimlerde öğrencilerde yangın ve çevre bilinci oluşturulmaya çalışılıyor.


Eğitimlere zaman zaman ÇOSB Yönetim Kurulu da katılarak öğrencilerle sohbet ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan Yangın Eğitimine katılan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bekmezci ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, öğrencilere soru sordu yangın bilinciyle ilgili bilgilerini paylaştı.

Eğitimin sonunda ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bekmezci tarafından öğrencilere hediyeler verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106