Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Halil Aksu Av. Ferhan Arıkan Peryön Trakya İnsan Yönetim Kongresi Hababam Sınıfı ÇOSB

‘15 Temmuz Yeniden Diriliş’ konferansı

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Dr. Mücahit Küçükyılmaz, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Konferans Salonunda “15 Temmuz Yeniden Diriliş” başlığı altında bir konferans verdi. Kapaklı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen konferansa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferansı açılış konuşmasını yapan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, “Milletlerin tarihinde çok önemli dönüm noktaları vardır. Ben inanıyorum ki biz şu anda tarih çizgisinde yakın olduğumuz için hissetmiyor olabiliriz, ama 15 Temmuz önemli bir dönüm noktasıdır” dedi.

Kaymakam Yüzer’in ardından konferansını gerçekleştiren Dr. Mücahit Küçükyılmaz, “Biz, 15 Temmuz’u yeniden diriliş olarak adlandırıyoruz. Bir şeyin diriliş mi, direniş mi, yoksa daha önemli bir şey mi olduğunu bize tarih gösterecek. İçinde bulunduğumuz bu dönemde insan bazen neler yaşadığını tam olarak idrak edemiyor olabilir. O nehrin akışı içerisinde sürekli bir mücadele halindeyken bazen akıntıya kürek çekiyorken, insan neyle mücadele ettiğini ve nereye doğru gittiğini anlayamayabilir. Fakat bizden sonra gelenler, 10 yıl, 20 yıl sonra gelenler, bizim yaşadığımız dönemleri bir şekilde isimlendirip, adlandırırlar” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106