Öne Çıkanlar Temiz enerji

34 bin 500 metrekarelik yol asfaltlandı
Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü, altyapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sanayicilere en iyi ve kaliteli hizmet vermeyi prensip eden ÇOSB Müdürlüğü bu kapsamda alt yapısı tamamlanan yolların asfaltlama çalışmalarını da tamamlıyor. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Bölge Müdürlüğü ekipleri ÇOSB’nin farklı yerlerindeki 9 ayrı sokakta asfalt çalışması yaptı. Toplam 4 bin 450 metre uzunluğunda ve 34 bin 500 metrekarelik alana sahip yollarda asfaltlama çalışması yapıldı. 4 bin 500 ton asfaltın serildiği çalışmalar aralıksız olarak sürdü kısa sürede tamamlandı.


 
YOL, BORDÜR VE TRETUAR TAMİR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
 
Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün yaptığı yol tamir, bordür ve tretuar çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Bozulan yollar önce tamir ediliyor ardından asfaltlanıyor. Yol tamir çalışmalarına paralel olarak bordür ve ardından tretuar ile park yerleri çalışmaları da sürüyor. Bu kapsamdaki çalışmalar sanayiciler tarafından takdirle karşılanıyor. 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106