Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA

BSH Türkiye'nin büyük başarısı

BSH Grubunun Afrika, Ortadoğu, Orta Asya, Ukrayna, Rusya ve Beyaz Rusya’yı kapsayan bölgesel merkezi BSH Türkiye, sorumlu olduğu bölgelerdeki satış ve üretim artışında elde ettiği başarıdan ötürü Çerkezköy OSB’deki fabrikalarındaki yatırımlarını artırma kararı aldı.

BSH Türkiye Çerkezköy’deki fabrikasının büyük ev aletleri üretim kapasitesini ve lojistik yetkinliğini artırarak büyük beyaz eşya ana üretim merkezi haline getirecek. Bu planlama doğrultusunda, Çerkezköy’deki küçük ev aletleri üretimi, BSH bünyesindeki başka bir fabrikaya kaydırılacak. Buradan doğan yeni kapasite, hedef pazarlardaki artan talebi karşılamak amacıyla büyük ev aletleri üretimi için değerlendirilecek. İlave istihdam da yaratması beklenen bu hamle ile BSH Türkiye 5 milyon adet olan mevcut büyük ev aletleri üretim kapasitesini 7 milyon adede çıkarmış olacak.

BSH Türkiye CEO’su ve Bölge Başkanı Norbert Klein, 2014 yılında Türkiye’deki beyaz eşya üretiminin yüzde 5 arttığını, BSH Türkiye’nin ise üretimde yüzde 17’lik bir artış sağladığını ve Türkiye’deki beyaz eşya ihracatının yüzde 6 artmasına karşın BSH Türkiye’nin ihracatını yüzde 22 artırmayı başardığını belirtti. Klein “Türkiye’nin bölgesel merkez olarak kısa sürede elde ettiği büyük başarılar bizi son derece motive ediyor. Türkiye ve tüm ihracat pazarlarımızdan talebin daha da artacağını öngörüyoruz. Türkiye’de yatırım yapmaya ve istihdam yaratmaya kesintisiz olarak devam edeceğiz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106