Öne Çıkanlar Çerkezköy OSB ÇOSB Habertürk Bakış programı AB ÇOSB İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU

Çerkezköy sanayisi ve ÇOSB, Habertük’te masaya yatırıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen ‘KOBİ’lerle Güçlü ve Güvenli Yarınlara’ konulu panelde Trakya’nın sanayide parlayan yıldızı olan Çerkezköy konuşuldu. Habertürk televizyonunda Bakış isimli ekonomi programında yayınlanan panel Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Gazeteci Noyan Doğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen ‘KOBİ’lerle Güçlü ve Güvenli Yarınlara’ paneline konuşmacı olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Danyeli ve Faktoring Sektör Temsil Kurulu Başkanı Çağatay Baydar katıldı.

Panelde konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Türkiye’nin sayılı OSB’lerinden olan Çerkezköy OSB hakkında geniş bir bilgi aktarımı yaptı. Sözdinler “OSB’mizde 240 şirket var. Bu şirketlerin 41’i uluslararası şirketler. 72 bin çalışanımız var. Türkiye’nin üçüncü büyük OSB’siyiz. 3 milyar dolar ihracatımız var. Bu yılın ilk 3 ayında üretimimizde yüzde 10 artış var” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106