Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Halil Aksu Av. Ferhan Arıkan Peryön Trakya İnsan Yönetim Kongresi Hababam Sınıfı ÇOSB

ÇOSB ‘Endüstri 4.0 Online Eğitimleri’

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB), Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğiyle sürdürdüğü ‘Sanayide Dijital Dönüşüm Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Projesi’ kapsamında Endüstri 4.0 konusunda online eğitimler başladı. ÇOSB yetkilileri tarafından, proje paydaşları olan diğer OSB’lere ve katılımcı firmalara yönelik düzenlenen online eğitimlerin 7 Şubat 2022 tarihinde başladığı ifade edildi.

Dijitalleşme, Nesnelerin İnterneti, Yapan Zeka, Büyük Veri, Bulut 4.0 alt konularını içeren eğitimlerin 15 Mart 2022’de tamamlanacağı, her biri yaklaşık 1.5 saat süren eğitimlerin ÇOSB’nin YouTube hesabı üzerinden eğitim sonrası paylaşıldığı da belirtildi.

ÇOSB’nin yürüttüğü Endüstri 4.0 projesinin bölgede nitelikli eleman gelişimine katkı sağlamak kapsamında gerek öğrencilere ve gerekse konuya ilgili kişilerin gelişimine yönelik olduğu kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106