Öne Çıkanlar ÇOSB Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Technocast Endüstri 4.0

ÇOSB firmalarından Technocast’tan büyük adım

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) köklü kuruluşlarından Technocast Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. firması ile TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Toplantıda konuşan Vali Ceylan, yolcu uçağı jantı ile ilgili daha önce bir çalışma yapıldığını belirterek, “Yapılan çalışmaları gözden geçireceğiz, yolcu uçağı jantı ile ilgili daha önce ziyaretimiz olmuştu, bugün de genel bir toplantı gerçekleştiriyoruz, bu kapsamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker toplantıda, yerli ve milli uçak jantı yapılabilecek ve geliştirilecek projeler konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıya Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Tekirdağ İl Müdürü Fahrettin Akçal ile Technocast Genel Müdürü Necat Öney’in yanı sıra TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş yetkilileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106