Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi İKV BAŞKANI AYHAN ZEYTİNOĞLU KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı GİRAY DUDA

ÇOSB yönetimine sanayiciden oybirliğiyle tam destek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) 19’uncu Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. ÇOSB Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bekmezci, Fatih Elay ve Ekrem Topdal ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile çok sayıda sanayici katıldı.

ÇOSB Genel Kurulu, pandemi koşullarına uygun tedbirler altında gerçekleşti. Genel Kurula gelen sanayiciler HES kodları kontrol edilerek ve ateşleri ölçülerek salona alındı. Salondaki oturma düzeni de önlemlere uygun şekilde yapıldı. Genel kurul toplantısında, yoklama ve açılışın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Heyeti’nin de oluşturulmasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcilerinin gözetiminde gerçekleşen genel kurulda Divan Başkanlığına Ahmet Temiroğlu, Divan Üyeliklerine Ahmet Çetin ve Yaşar Çalışkan seçildi.

OYBİRLİĞİ İLE TAM DESTEK

Genel kurulda tüm maddeler görüşülerek oybirliğiyle karara bağlandı. Genel kurulun tamamlanmasının ardından söz alan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılımcıların yönetimlerine oybirliğiyle verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “ÇOSB yönetimi olarak, bugün gerçekleştirdiğimiz 19’uncu Olağan Genel Kurul Toplantısına katılımlarınız için teşekkür ederim. Bir yılı aşkın süredir yaşamakta olduğumuz pandemi bütün insanlığı ve ülkemizi ciddi olarak etkilemeye devam ediyor. Kuvvetle ümit ediyoruz ki, aşılama çalışmaları en kısa sürede tamamlanır ve bütün insanlık bu sıkıntıları aşar. Bu toplantımızda yapılan sunumlardan ve konuşmalardan da görüldüğü üzere, biz tüm ülkemizin ve dünyanın geleceği hakkında ümitlerimizi canlı tutuyoruz, sizlerle birlikte üretmeye devam ediyoruz. Genel kurulumuza katılımınız ve destekleriniz için teşekkür ederken, katılan tüm misafirlerimize ve sanayicilerimize sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyor, saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106