Öne Çıkanlar TEKİRDAĞ İSTİHDAM FUARI 2018 Türkonfed Çerkezköy OSB KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

ÇOSB’de geleneksel iftar buluşması
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve ÇOSB Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Parıltım Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeği programı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

İftara AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman,  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile Oda Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis üyeleri, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Karaoğlu, SGK Çerkezköy Merkez Müdürü İshak Marangoz, İŞKUR Çerkezköy Müdürü İlhan Kütük, Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, okul müdürleri, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Kapaklı OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alpagut, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, sanayiciler, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, esnaf, muhtar, sivil toplum örgütü temsilciler ile çok sayıda davetli katıldı

 

KONUKLARINI TEK TEK KARŞILADILAR

İftar öncesi davetlileri kapıda karşılayan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Yönetim Kurulu üyeleri, Ali Bekmezci, Bülent Darcan, Eyüp Koray Dinsel, Saim Buyruk, ÇOSB Müdür Yardımcıları Kadir Karakaya ile Füsun Sular karşıladı.

SÖZDİNLER TEŞEKKÜR ETTİ

İftarda kısa bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, aynı iftar sofrasında bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, bütün katılımcılara teşekkür etti. Açık havada gerçekleşen iftar programına katılanlar, yemekten sonra da uzun süre sohbet etme imkanı buldu. İftar yemeğinin ardından Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna yaptığı yemek duası ile iftar programı sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106