Öne Çıkanlar KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk Cem Sezgin TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı Temiz enerji Ergene Havzası arıtma çamuru yönetimi

ÇOSB’deki fabrikalara maske dağıtımı yapıldı…

COVID-19 salgınıyla ülke olarak mücadele ettiğimiz şu günlerde tüm kurum ve kuruluşlar, elbirliğiyle dayanışma içinde çalışmaları devam ettiriyor. Şüphesiz bu mücadelede maske kullanımı da büyük öneme sahip.

Bir taraftan salgınla mücadele eden sanayiciler diğer taraftan da üretim, istihdam ve ihracata devam ediyor. Sanayicilerin bu çalışmalarına, Sanayi ve Teknoloji Tekirdağ İl Müdürlüğü de maskeyle destek oluyor.

Sanayi ve Teknoloji Tekirdağ İl Müdürlüğü’nün organizasyonu kapsamında, gönderilen maskeler Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (ÇOSB) katılımcı firmalara dağıtıldı. Maskeler, ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nün personeli tarafından fabrikalara tek tek teslim edildi. Sanayiciler, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüyle, ÇOSB Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Gönderilen binlerce maske kısa sürede ÇOSB’deki firmalara teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106