Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Halil Aksu Av. Ferhan Arıkan Hababam Sınıfı ÇOSB ÇOSB Habertürk Bakış programı

ÇOSB’den 700 Ramazan erzakı ve 200 öğrenciye tablet desteği

Çok önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi. Bünyesindeki sanayicilere hizmet etmenin yanı sıra bölgesindeki vatandaşlara da yardım eden ÇOSB Bölge Müdürlüğü, bu çerçevede Çerkezköy ve Kapaklı’da toplam 700 aileye Ramazan erzakı, uzaktan eğitim alan 200 öğrenciye de tablet desteğinde bulundu.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan 700 erzak paketi ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Erzaklar, Çerkezköy ve Kapaklı Kaymakamlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Erzakı alan vatandaşlar da ÇOSB’ye teşekkür etti.

SÖZDİNLER’E PLAKET VERİLDİ
 

Erzakların teslim edilmesinin yanı sıra, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında yapılan dağıtıma, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı. Tabletler protokol tarafından öğrencilere teslim edildi.

Tablet dağıtım töreninde öğrenciler ve velilerle sohbet ederek önerilerde bulunan Kaymakam Atilla Selami Abban, dağıtımı gerçekleştirilen tabletlerin öğrencilere hayırlı olması ve başarılar getirmesi temennisinde bulunurken, ÇOSB Yönetimine de eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Burada bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de ÇOSB olarak eğitime olan katkılarının devam edeceğini belirterek öğrencilere başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106