Öne Çıkanlar ÇOSB Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu Technocast

 ÇOSB’den engelli aracı bağışı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi’ne hibe edilen engelli aracı yapılan törenle, Derneğe teslim edildi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde düzenlenen törene; Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören kurban kesimi ve dua ile devam etti. TSD Çerkezköy Şubesi Halk Oyunları Ekibi bir gösteri yaptı. Ekibin performansı büyük alkış aldı.


KATKI SUNMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Törende konuşan TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, derneğe araç alan ÇOSB Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.

Törende konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de şunları söyledi: “Çerkezköy’de çok sayıda engelli vatandaşımıza önemli bir hizmet ulaştırma noktası olan bu yapı altında sizlerle birlikte olmaktan sevinç ve heyecan duyuyorum. Böylesine güzel ve örnek bir dernek binasında ilçemizde engellilere sahip çıkıldığını görmenin bizleri çok mutlu ettiğini özellikle ifade etmek isterim. Kuşkusuz hayatın içerisinde, bu dernek çatısının altında olduğu gibi toplumsal ilişkilere karışmanın insan olarak ne kadar önemli olduğunun hepimiz farkındayız. Biz Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak, bilindiği üzere her yıl engellilerimizin aileleriyle birlikte katıldıkları Engelliler Pikniği’nde onlarla kaynaşmaya özel gayret gösteriyoruz. Geleneksel olarak her yıl yaptığımız bu etkinlik dışında da derneğimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz aylarda derneğimizin Bölgemize yaptığı başvuru sonrası, Yönetim Kurulu olarak Türkiye Sakatlar Derneği’nin Çerkezköy Şubesi’ne bir engelli aracı kazandırmayı istedik. Türkiye’ye örnek böyle bir derneğe biz de küçük bir katkı sağladıysak, ne mutlu bizlere. Bu duygularla, aracımızın derneğin ve engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa fayda sağlayacağı inancıyla, bugünkü anlamlı törenimize katılan değerli konuklarımıza, dernek yöneticilerine ve diğer tüm katılımcılarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106