ÇOSB’nin Çerkezköy’de yaptırdığı 32 derslikli ortaokul tamamlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) eğitime katkıları devam ediyor. Bünyesinde yaptığı Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yanı sıra, bölgenin eğitimine pek çok katkı sağlayan ÇOSB, bu çerçevede Çerkezköy’de yapımına başladığı, 32 derslikli bir ortaokulun yapımı tamamlandı. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında hizmete girecek olan ortaokul binası büyük beğeni alıyor.

ÇOSB YÖNETİMİ OKULU GEZDİ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu da okulu gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 32 derslikli Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu’yla birlikte Mevlana İlkokulu’nda tekli öğretime geçilecek.

32 dersliğin yanı sıra bodrum, zemin ve artı 3 kat olmak üzere yapılan ortaokul toplam 8 bin metrekarelik kapalı alana sahip. Sınıflarda PVC kaplama bulunan ve ahşap sınıf kapılarının yangına dayanıklı olduğu okulda tam donanımlı 3 laboratuvar ve 4 resim-müzik atölyesi bulunuyor. Klimalı, LED aydınlatmalı okul 117 kişilik konferans salonuna da sahip. Açık ve kapalı spor salonlarının olduğu okulda hava koşullarına karşı özel kapalı tören alanı da yer alıyor. Teknolojisiyle dikkat çeken okulda ayrıca her sınıfta özel data ve Wi-Fi hattı da bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106