Öne Çıkanlar Hababam Sınıfı ÇOSB ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu ömer nart Çerkezköy OSB Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar

ÇOSB’ye Tekirdağ Valiliği ve Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan plaket

Tekirdağ Valiliği ve Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ne (ÇOSB) eğitime yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi. Tekirdağ Valiliğinde yapılan törende, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban tarafından ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e plaket verildi.

Sözdinler’e, Henateks Boya ve Apre San. A.Ş. ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı olarak eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür edildi. Törende ayrıca ÇOSB’nin katılımcı firmalarından; YMS Yurttaş Makine San. ve Tic. Ltd. Şti.’ye, Altek Metal San. ve Tic. A.Ş.’ye de eğitime yaptıkları katkılardan dolayı plaket verildi. Plaket takdim töreninde konuşan Vali Yıldırım ve Kaymakam Abban, ÇOSB’ye ve sanayicilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106