Öne Çıkanlar KPMG TÜRKİYE Sinem Cantürk TÜRK Eximbank irtibat bürosu açıldı Ergene Havzası arıtma çamuru yönetimi Cem Sezgin Türkonfed

Dijital Dönüşüm Atölyesi üyeleri Smart Future Expo Zirvesine katıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü bünyesinde çalışanlardan oluşan Dijital Dönüşüm Atölyesi üyeleri Smart Future Expo Akıllı Teknolojiler Zirve ve Sergisi’ne katıldı.

Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalışanlardan gönüllü olarak kurulan atölye üyeleri, fuarda konu ile ilgili son gelişmeleri inceleyerek teknolojilerin uygulanabilirliğini kontrol etti.

Smart Future Expo 2018 etkinliği çerçevesinde sunum ve panellere de katılan Atölye üyeleri fuarın oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Dijital Dönüşüm Atölyesi üyelerinin fuarda katıldığı sunum ve paneller şu konu başlıklarından oluştu:

-Yapay Zeka Destekli Yazılım Robotlarıyla Değişen İş Hayatı.

-Endüstriyel Siber Güvenlik.

-Geleceğin Dünyası ve Akıllı Şehir Vizyonu Oluşturmak.

-Akıllı Üretimde OSB’lerin ve KOBİ’lerin Dönüşümü.

-Akıllı Şehirler Yeni Teknolojiler.

-Akıllı Şehirlerde Bir Dönüşüm Hikayesi.

ÇOSB’nin gerek kurumsal gelişimine katkı sağlamak ve gerekse bölgedeki katılımcı firmalara daha hızlı ve etkin hizmetlerin geliştirilmesine fayda sağlayacak görüş ve önerilerin değerlendirildiği Dijital Dönüşüm Atölyesi çalışmaları ayrıca örnek bir çalışma olarak da gösteriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106