Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Türkonfed Technocast Kişisel verilerin korunması kanunu Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

Emine Penbeten Adal Anaokulu törenle açıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) köklü kuruluşlarından Seg Boya Kimya Tekstil İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. ortaklarından Gürdal Adal ve Saim Buyruk tarafından, Gürdal Adal’ın annesinin adına yaptırılan Emine Penbeten Adal Anaokulu yapılan törenle açıldı.

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu bahçesine yapılan anaokulun açılışına Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Seg Boya Kimya Tekstil İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. ortaklarından Gürdal Adal ve Saim Buyruk’un yanı sıra adına okul yaptırılan Emine Penbeten Adal ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan açılış töreninde ilk olarak hayırsever işadamı Gürdal Adal bir konuşma yaptı. Törende Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı birer konuşma yaparak hayırsever işadamı Gürdal Adal’a, Kapaklı’ya yaptıkları yatırımlar için teşekkür etti.

Törende konuşan Vali Ceylan, bu anlamlı açılışın gerçekleştirilmesinde başta hayırsever işadamı Gürdal Adal olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Mehmet Ceylan hayırsever işadamı Gürdal Adal ve Saim Buyruk’a plaket takdim etti.

Anaokulu öğrencileri tarafından bir gösteri sunulmasının akabinde Kaymakam Mehmet Yüzer, hayırsever işadamı Gürdal Adal’a, kendinin ve annesinin yer aldığı tablo hediye etti.

Emine Penbeten Adal Anaokulu açılış töreni, Vali Mehmet Ceylan ve protokol üyeleri tarafından kurdele kesilmesinin ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106