Öne Çıkanlar ÇOSB Türkonfed ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu Technocast

Özdoğan’dan NKÜ Rektörü ve ÇEMYO Müdürü’ne ziyaret
Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan, görevine yeni atanan Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO) Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman’ı makamında ziyaret etti. Özdoğan, Şişman’a yeni görevinde başarılar diledi. Köklü ve Türkiye ekonomisi açısından önemli bir üs olan ÇOSB’nin bölgede olmasının büyük avantaj olduğunu kaydeden ÇEMYO Müdürü Şişman, ÇOSB Bölge Müdürlüğüyle birçok ortak proje gerçekleştireceklerini söyledi. Ziyarette ÇOSB Bölge Müdürlüğü Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce ve ÇEMYO Müdür Yardımcısı Taha Aslanlı da hazır bulundu.

 

Özdoğan daha sonra Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i de makamında ziyaret etti. NKÜ’nün başarıları ve ÇOSB’nin eğitime verdiği desteklerin konuşulduğu ziyaret oldukça samimi bir havada gerçekleşti. Üniversite sanayi işbirliğinin en güzel modelinin bölgemizde yaşandığına dikkat çekildiği toplantıda, ortak çalışmaların bundan sonra da devam edileceğine vurgu yapıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106