Öne Çıkanlar ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi CEVAHİR UZKURT ÇOSB Sürdürülebilirlik Raporu ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenine ‘Ulusal Kalite Etiketi’ ödülü

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Özlem Çelik, 2019-2020 eğitim öğretim yılında eTwinning kapsamında gerçekleştirilen “Şiirin Müzikle Yolculuğu” projesinde “Ulusal Kalite Etiketi” ile ödüllendirildi.

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Özlem Çelik rehberliğinde Türkiye’den 41, Azerbaycan’dan 2 okul “Şiirin Müzikle Yolculuğu” eTwinning projesine katıldılar.

Hafızalarda yer etmiş nice notanın aslında bir şairin mısraları olduğu fikrinden yola çıkarak başladıkları projede, Web 2.0 araçlarını kullanarak 21. yüzyıl gençliğini Türk Müziği ile buluşturup, bestelenmiş şiirleri, şairleri ve bestekarlarını lise öğrencilerine tanıttılar. Öğrenciler ve öğretmenler çıktıkları keyifli ve öğretici proje yolculuğunda başarıya ulaşarak Ulusal Destek Servisi tarafından “Ulusal Kalite Etiketi” ile ödüllendirildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106