Öne Çıkanlar Dijital korsanlığın maliyeti 400 milyar dolar ÇOSB Dijital Dönüşüm Atölyesi Çerkezköy OSB CEVAHİR UZKURT KPMG

Trakya Organize Sanayi Bölgeleri İstişare Toplantısı Çorlu’da yapıldı

Trakya bölgesinde yer alan 24 Organize Sanayi Bölgesi’nin sorunlarının müzakere edildiği Trakya Organize Sanayi Bölgeleri İstişare Toplantısı geniş katılımla gerçekleşti.

Toplantıya Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Soner Erkek, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, İlçe Kaymakamları, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bürokratları ve OSB’lerin Yönetim Kurulu Başkanları katıldı.


Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Soner Erkek; “Ekibimizle sizlerin yanına gelerek sıkıntılarınızı, sorunlarınızı dinleyip not alıp döndüğümüzde de bunları aldığımız notlara göre çözüm yolları bulup sizin sıkıntılarınızı çözmeye çalışacağız. Biz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak her zaman sanayicilerimizin yanındayız” dedi.

Vali Yıldırım, “Islahtan gelen OSB’lerimizin birtakım problemleri var bu uyum süreci içerisinde. OSB’lerin problemlerini görüşerek OSB’lere dair Bakanlık kararıyla çözülebilecek problemleri ele alacağız. Bu sorunların görüşüleceği bir toplantı düzenlemeyi uygun bulduk. Sayın Genel Müdürümüz inşallah bizim buradaki problemlerimizi Bakanlığımız nezdinde çözme gayreti içerisinde olacaklar” şeklinde konuştu.

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, “Bölgemizdeki OSB’lerin Ülkemizdeki Durumu” konulu bir sunum gerçekleştirildi.

Sonrasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve OSB Üst Kuruluşu Bölge Koordinatörü Erdim Noyan, “Bölgemizdeki OSB’lerin Sorunları” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Noyan’ın sunumunun ardından sorunlar müzakere edildi. Toplantı dilek ve temenni bölümünün ardından sona erdi.

ÇOSB ZİYARETİ
 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Soner Erkek’in başkanlığındaki heyet toplantının ardından ÇOSB Bölge Müdürlüğü’ne de gelerek burada bir toplantı gerçekleştirdi. Ziyarette ÇOSB’nin yaptığı çalışmalar hakkında heyete bilgi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106