Öne Çıkanlar ÇOSB Dijital Dönüşüm Merkezi ÇOSB Türkonfed Technocast Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu

Uğurteks Ar-Ge Merkezi törenle açıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) köklü kuruluşlarından Uğurteks Tekstil Ürünleri San. ve Tic. A.Ş’nin Ar-Ge Merkezi törenle açıldı.

Açılış törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, KOSGEB Tekirdağ İl Müdürü Tolga Erkan, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ı yanı sıra firma yöneticileri de katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Uğurteks Tekstil Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur şunları söyledi: “Uzun ve yorucu bir süreçten sonra firmamız Türkiye’nin 796’ncı ve Tekirdağ bölgesinin 35’inci Ar-Ge merkezi olmaya hak kazanmıştır. 10’u araştırmacı, 8’i teknisyen ve 2’si destek personeli olmak üzere toplam 20 kişiyle yola çıkan Uğurteks Ar-Ge Merkezi faaliyete geçirdiği ve tamamladığı Ar-Ge ve TEYDEP projeleriyle hem tekstil sektörüne, hem de Türkiye endüstrisine katma değerli, teknik ürünler, faydalı modeller ve patentler katmak hedefindedir. Ar-Ge merkezimizin devreye girmesiyle çalışanlarımıza proje bilincinin kazandırılması, diğer Ar-Ge merkezleriyle ortak projeler yapılıp işbirlikteliklerinin artırılması sağlanacaktır.”

Vali Ceylan ve protokol açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, Ar-Ge merkezini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
ÇOSBUğurteksAr-Ge
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106