Öne Çıkanlar CEVAHİR UZKURT Arif Esen ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi ÇOSB Sürdürülebilirlik Raporu ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu

Vastaş’a ‘Sektörel Performans’ ödülü

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Marmara Bölgesi Sektörel Performans Değerlendirme ödülleri sahiplerini buldu. ÇOSB katılımcısı büyük valf üreticilerinden Vastaş, Makine Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli Kuruluş Kategorisi’nde ödül almaya hak kazandı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen gecede, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sedat Mican’ın takdim ettiği ödülü, Vastaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Saraoğlu aldı.

Vastaş, İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılan 16. Dünya Kalite Zirvesi’nde Uluslararası Kalite Yıldızı Ödülü almıştı. Ödülü Vastaş İş Geliştirme ve İletişim Direktörü Ayşem Ergin, İş Girişimi Direktifleri (BİD) Başkanı Jose E. Prieto’dan aldı. Ayşem Ergin törende yaptığı konuşmada "70’inci gurur yılımızda aldığımız bu ödül, dünya standartlarına uyumluluğumuzu belgeliyor ve kaliteye yaklaşımımızı gösteriyor. Vastaş, doğalgaz ve petrol boru hatları için valf üretiyor. Fakat yaptığımız iş mühendislikten imalattan daha fazlası" dedi.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106