Öne Çıkanlar Endüstri 4.0 Hababam Sınıfı ÇOSB Sao Paulo Necat Öney ÇOSB Habertürk Bakış programı

Tekstil sektörüne değer katan ÇOSB firmalarından büyük başarı

Tekstil sektörüne değer katan ihracatçılar, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’nin (İTHİB) düzenlediği törenle ödüllendirildi. "İTHİB İhracata Değer Katanlar" ödül töreninde 35 platin, 59 altın, 74 gümüş ve 302 bronz olmak üzere toplam 470 firma ödül, 652 firma ise başarı sertifikası almaya hak kazandı. Törende, bu yıl ihracatını en çok artıran firma, 2020 yılında üye olup en çok ihracat gerçekleştiren firma, en çok ülkeye ihracat gerçekleştiren firma, en katma değerli ihracat gerçekleştiren firma, hedef ülkelere en fazla ihracat gerçekleştiren firma kategorilerinde de özel ödüller verildi.

Türkiye'nin toplam ihracatına kesintisiz katkı sağlayan tekstil sektörü salgın döneminde de gerçekleştirdiği ihracat ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam etti. Tekstil sektörü 2020 yılını 10 milyar dolara yakın ihracatla tamamladı. İTHİB de bu kapsamda başarılı ihracatçılarını ödüllendirdi. Ödül töreninde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) faaliyet gösteren çok sayıda firma temsilcisi de yer aldı. Ödül töreninde konuşma yapan İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz ülke ihracatına katkı sunan ve ödül kazanan tüm firmaları tebrik ederek, ihracatla kalkınan Türkiye ekonomisi için herkese büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti. Öksüz, amaçlarının üretim ağını geliştirmek, yeni istihdam yaratmak, ihracatı artırmak ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak olduğunu söyledi.

2020 PLATİN VE ALTIN ÖDÜLLERİ

,

Çok sayıda firmanın ödül aldığı İhracata Değer Katanlar Ödül Töreninde ÇOSB’nin gururu olan firmalar şu isimlerden oluştu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106