Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Ali Yerlikaya Prof. Dr. Abdurrahman Satman

Çetin Group 25. Yılını törenle kutladı

Çetin Group kuruluşunun 25. Yılını törenle kutladı. Törende konuşan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, “Teknolojik gelişmelere ayak uyduran, geçmişte kısıtlı imkanlarla önemli başarılara imza atmış ve günümüzde çok daha gelişmiş imkanları içinde barındıran Çetin Group olarak, hizmet sektörün de olduğu gibi üretim sektöründe yurt içi ve yurt dışında yaptığımız yatırımlar ile uluslararası marka değerini daha da güçlendirmiş adımızı ülke sınırlarının dışına taşımayı başarmış bulunuyoruz. Takım olarak belirlediğimiz ve benimsediğimiz “Farkı Birlikte Yaratarak Sektörün, Lideri ve Dünya Markası Olmak’’ vizyonu ile işimizi yaparken daha çok çaba harcayacağız. Müşteri memnuniyeti ve müşteri güvenini sağlamanın çalışanlarımızın mutluluğunun bir sonucu olduğunun bilincinde hareket ederek, çalışan ve müşteri memnuniyeti dengesini koruyarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Sektörde yetiştirdiğimiz işgücü yanında, toplumsal gelişime katkı sağlamak adına Fatma Çetin Ana Okulu, Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi ve sayısız öğrenciye verdiğimiz karşılıksız burslar ile geleceğe yatırımlarımızla da sektörümüzde fark yaratan şirket olmak vizyonuyla ilerliyoruz. 25. Yılımızda bizlere güvenerek bizi 13.000 kişilik büyük bir aile yaptığınız için teşekkür ederiz. Sektörde 25. hizmet yılımızı kutlarken, tüm takım arkadaşlarım ile müşterilerimize hizmet vermek üzere heyecanımızı ilk günkü gibi koruyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106