Öne Çıkanlar GİRAY DUDA ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed Ali Yerlikaya

ÇOSB İnovasyon Merkezi düzenlediği eğitimlerle firmaların Yenilikçilik Yönetim Sistemine ışık tutuyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) bünyesinde kurulan ÇOSB İnovasyon Merkezi, bölge firmalarının ve insan kaynağının dönüşümünde önemli ve olumlu katkılar sağlamayı sürdürüyor. ÇOSB İnovasyon Merkezi bir yandan bölgedeki yenilikçilik ekosistemini geliştirme çalışmalarını sürdürürken, aynı zamanda bölgedeki firmaların inovatif (yenilikçi) dönüşümüne de destek oluyor.

ÇOSB İnovasyon Merkezi bu kapsamda bölge sanayicisine yönelik birçok eğitim düzenledi, düzenlemeye de devam ediyor. ÇOSB İnovasyon Merkezi’nin geçtiğimiz günlerde düzenlediği eğitimler şu başlıklardan oluştu:

Öncü ve Yenilikçi KOSGEB Destekleri Eğitimi

Firmalar için Temel Rekabetçilik Bileşenleri ve İnovasyon Eğitimi

Afet Yönetimi, Risk Yönetimi ve İş Sürekliliği Eğitimleri

Yenilikçi Firmalar için Eureka ve Eurostars Programları Webinarı

İleri Düzey İnovasyon Yönetimi Eğitimi

Horizon (Ufuk) Avrupa Programı altında Avrupa Komisyonu Hibe Fırsatları Eğitimi

İleri Düzey İnovasyon Yönetimi Eğitimi

Rekabet ve İnovasyon için İş Birlikleri Eğitimi: Teknoloji şirketleri ile iş birliği geliştirerek rekabet gücümüzü nasıl artırabiliriz?

Yenilikçi Firmalarca Fikri ve Sınai Mülkiyet Haklarının Etkin Kullanımı Webinarı

TS EN ISO 56002 Yenilikçilik (İnovasyon) Yönetimi Sistemi "Temel Seviye" Eğitimi

Ar-Ge Yetkinliği Eğitimi

TS EN ISO 56002 Yenilikçilik (İnovasyon) Yönetimi Sistemi "Dokümantasyon ve İç Tetkik" Eğitimi

EĞİTİMLERİN AMACI

Eğitimlerle ilgili konuşan ÇOSB yetkilileri eğitimlerin amacını şu cümlelerle açıkladı: “ÇOSB İnovasyon Merkezi, bölgemizde yenilikçilik ekosisteminin kurumsal altyapısını oluşturmayı ve firmalarımızın Ar-Ge, yenilik, girişimcilik ve dijitalleşme kapasitelerinin geliştirilmesini hedeflemektedir. Bu kapsamda firmalarımızın desteklere ulaşımını artırmak ve kaynaklardan daha fazla yararlanmasını sağlamak amacıyla bu tür eğitimleri düzenlemekteyiz.

Eğitim ve seminerlerde teknoloji, firmalar açısından rekabetçilik bileşenleri, Ar-Ge ve inovasyon açısından önem taşıyan konular, dünyada inovasyon yönetimi açısından yürütülen çalışmalar konularında bilgiler veriliyor.

Yenilik Merkezleri, OSB katılımcısı firmaların yetenek ve kapasitelerinin geliştirilmesi ile bulundukları bölgelerdeki teknoloji ve yenilik ekosistemi ile iş birliklerinin güçlendirilmesi için faaliyet gösteriyor. Bu kapsamda yapılan eğitimlerimize yoğun ilgi ve katılım oluyor. Webinarların katılımcı firmalarımız açısından son derece faydalı olduğu, belirli dönemlerde tekrarlanması konusundaki taleplerden, geri dönüşlerden anlaşılıyor.

Eğitimlerin içeriğinde ayrıca, start-up ekosistemine giriş ve sistemden faydalanma ipuçları bulunuyor. Yeniliği teşvik etmek, kuruluşun mevcut yenilik performansını değerlendirmek, iş sürekliliğini sağlamak ve kurumsal değişim programlarını desteklemek için de bu tür eğitimlerimize devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106