Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

İKMİB'den ödül alan ÇOSB firmalarından büyük başarı

2022 yılında Türkiye’nin en çok ihracat gerçekleştiren birinci sektörü olan kimyanın ihracat yıldızları belli oldu. İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin (İKMİB) her yıl düzenlediği “İKMİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nin sekizincisi, bu yıl 16 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirildi. 2022 İKMİB İhracatın Yıldızları Ödül Tören’inde 34 kategoride ilk 5’e giren 170 firma ödül almaya hak kazandı. İKMİB’in youtube kanalından da canlı olarak yayınlanan törene, C Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister ve ödül alan firma temsilcileri katıldı.

İKMİB’in 2022 yılı ihracat listesine Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nden de (ÇOSB) çok sayıda firma yer almayı başardı. İKMİB’in ihracatçı listesinde yer alıp ödül almaya hak kazanan ÇOSB firmaları şu isimlerden oluştu:

► BOYA, VERNİK, MÜREKKEPLER İHRACATI

Jotun Boya San. ve Tic. A.Ş.

► İLAÇ İHRACATI

World Medicine İlaç San. ve Tic. A.Ş.

Nobel İlaç Sanayii ve Tic. A.Ş.

Bilim İlaç San. ve Tic. A.Ş.

► KAUÇUK HORTUMLAR İHRACATI

Polimer Kauçuk San. ve Pazarlama A.Ş.

Tristone Flowtech İstanbul Oto. San. ve Tic. Ltd. Şti.

► DİĞER KAUÇUK EŞYALAR Vibracoustic Çerkezköy ► ODA KOKULARI İHRACATI

Atak Farma Kozmetik ve ► ESNEK PLASTİK AMBALAJ Korozo Dış Ticaret A.Ş.

Vetaş Plastik ve Ambalaj ► TEKSTİL KİMYASALLARI Setaş Kimya San. A.Ş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106