Öne Çıkanlar ÇOSB Sürdürülebilirlik Raporu Konkordato Çerkezköy OSB Hababam Sınıfı ÇOSB Sicilya

Öğrencilere ‘İş Güvenliği’ eğitimi

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, mesleki ve teorik olarak tam donanımlı birer öğrenci olmanın yanında çalışma hayatına atıldıklarında karşılaşabilecekleri tüm durumlar hakkında da eğitimler veriliyor. Bu eğitimlerden biri de ‘İş Güvenliği’ eğitimleri.

ÇOSB Bölge Müdürlüğü A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Kadir Başaran tarafından verilen eğitimlerde, öğrencilere eğitim hayatlarında ve ilerideki çalışma hayatlarında karşılaşabilecekleri İş Güvenliği ile ilgili tehlike, riskleri ve uyulması gereken İş Güvenliği kuralları anlatılıyor.

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.Sınıflardaki yaklaşık 300 öğrenciye verilen eğitimler çerçevesinde, öğrencilere İş Güvenliği kültürünün oluşmasının amaçlandığı belirtiliyor. Eğitimlerde, İş Güvenliğinin hem ekonomik hem de sosyal boyutlarının olduğunun altı önemle çiziliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner115

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110