Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB), ‘Öğretmenler Günü’ dolayısıyla anlamlı etkinliklere imza attı. Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görev yapan öğretmenler yaklaşık 150 fidanı toprakla buluşturdu. ÇOSB yeşil alanında gerçekleştirilen fidan dikim töreninde coşkulu anlar yaşandı.

GÖSTERİ BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Fidan dikim töreninin yanı sıra, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde de kutlama programı düzenlendi. Okulun Abdulrezzak Sancak Konferans Salonu’nda gerçekleşen kutlama törenine, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Okul Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal, Okul Müdürü B. Behçet Yazıcıoğlu, sanayiciler, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Okul Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Temiroğlu, öğretmenliğinin önemine dikkat çekti, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı. Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü B. Behçet Yazıcıoğlu da yaptığı konuşmada meslektaşlarına başarılar diledi. Program öğretmen ve öğrencilerin hazırladıkları skeçlerle devam etti. Sahnelenen gösteriler büyük beğeni aldı. Programın sonunda emekli olan, ayrıca meslekte 10 yılını dolduran okul öğretmenlerine plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106