Öne Çıkanlar Uğurteks Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu KPMG şirket ortağı Emrah Akın Ece Kamar Ergene Havzası arıtma çamuru yönetimi

Özel ÇOSB Lisesinin duyarlı öğrencileri yemek atıklarıyla sokak hayvanlarına özel mama ürettiler

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri Arzu Nur Durmaz ve Irmak Kılıç, bölüm hocaları öğretmenleri Tolga Özer öncülüğünde, yemek atıkları ile sokak hayvanlarına özel mama ürettiler. Öğrenciler, gıda israfını önlemek ve sokak hayvanlarına destek olabilmek adına atık yemeklerden ürettikleri mamalar ile farkındalık oluşturdular.

Farkındalığı yaymak isteyen Durmaz ve Kılıç atık gıdalarla hazırladıkları mamaları fırınlarda pişirerek poşetleme işlemini gerçekleştirirken, mamaların, önce kendi okullarında ardından ise bölgedeki diğer okullarda tanıtımını gerçekleştirdi. Temsili olarak belirli sayıda üretilen mamalar, bir kap ile sokak hayvanlarının beslenebilmesi için belirli noktalara bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106