Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

Özel ÇOSB MTAL öğretmeni Women of Science Projesi ile Tekirdağ’ı temsil etti

Meslek lisesi öğretmenlerine yönelik olarak ilk defa düzenlenen, “eTwinning Faaliyeti Meslek Liseleri Çalıştayı” Antalya’da gerçekleştirildi. Çalıştay’da Tekirdağ’ı, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Özlem Okuyan temsil etti.

Çalıştay’a, 2021 yılında kalite etiketi almış 1.178 öğretmenin içerisinden puan sıralamasına göre belirlenen ilk 128 öğretmen davet edilmişti. Davet edilen isimler arasında yer alan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Özlem Okuyan, “Women of Science” eTwinning projesi standıyla başarılı sunumlar gerçekleştirdi.

Yoğun katılımın olduğu çalıştayda 12 farklı oturumda Web 2.0 araçları, metaverse ve NFT’ye giriş, STEM, nesnelerin 3 boyutlu modellenmesi, zihinsel modeller ve çocuklar için felsefenin (P4C) eğitimde kullanımı, ölçme ve değerlendirme araçları, başarı için öğrenme motivasyonu başlıklarında öğretmen mesleki gelişimine katkı sağlayacak oturumlar gerçekleştirildi. Çalıştay, sertifika töreninin yapılmasıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106