Öne Çıkanlar Ali Yerlikaya GİRAY DUDA ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed

Pelsan Tekstil'den Çerkezköy'e 24 derslikli ortaokul

Pelsan Tekstil Çerkezköy’e 24 derslikli ortaokul kazandıracak

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) katılımcılarının eğitime yaptıkları yatırımlar aralıksız devam ediyor. Bugüne kadar yüzlerce dersliği bölgeye kazandıran ÇOSB katılımcı firmalarının bu katkıları büyük takdir topluyor. ÇOSB’nin köklü kuruluşlarından Pelsan Tekstil Ürünleri San. Tic. A.Ş. de Çerkezköy’de 24 derslikli ortaokul yaptırıyor.

Ortaokulun yaptırılmasına dair protokol, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu törende imzalandı. Pelsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Zafer Şişman, Levent Şişman ve Serdar Şişman’ın vefat eden babaları sanayici Kenan Şişman adına yaptıracakları 24 derslikli ortaokulun imza töreni Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

VALİ SOYTÜRK, ŞİŞMAN AİLESİNİ TEBRİK ETTİ

İmza töreninde konuşan Vali Soytürk; “Tekirdağ’da bir eğitim sorunu var. Eğitim sorununa devletin de STK’ların da hayırseverlerin de katkısı var. Eğitim konusunda önemli mesafeler alınmış olmasına rağmen yapılacak çok iş var. Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’in teşvikleriyle Şişman ailesi bir okul yapıyor. Ben çok gurur duydum. Çok mutlu oldum. İnşallah tez zamanda açılır, çocuklarımız huzurlu ve mutlu bir şekilde eğitimlerini alırlar. Aileden istediğim şey de şu, yaptıracakları ortaokul onların bir çocuğu gibi olsun. Ellerini okulun üzerinden çekmesinler. Zaman zaman giderek öğrencileri ziyaret etsinler. Başarının artması için ufak hediyeler versinler. Bunu arzu ediyorum. Hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu duygularla, okulumuzun Çerkezköy’e, Tekirdağ’a hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

SÖZDİNLER: KÖPRÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İmza töreninde konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de şunları söyledi: “Ben öncelikle böyle güzel bir eseri eğitim hayatına kazandırdıkları için Şişman ailesine teşekkür ediyorum. ÇOSB Yönetim Kurulu olarak bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da eğitime yapılacak her türlü katkıya köprü olmaya devam edeceğiz.”

OKULUN ÖZELLİKLERİ

64.369 metrekare yüzölçümü üzerine yapılacak 24 derslikli Kenan Şişman Ortaokulu’nda öğretmenler odası, idari odalar, beden eğitimi salonu, bilgisayar atölyesi, biyoloji laboratuvarı, çok amaçlı salon, destek eğitim odası, kantin, kütüphane, müzik atölyesi, resim atölyesi bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106