Öne Çıkanlar Ali Yerlikaya GİRAY DUDA ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed

Sarbak Metal-Andon Arakelyan Kent Kütüphanesine görkemli açılış

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) köklü kuruluşlarından, Sarbak Metal Tic. ve San. A.Ş.’nin kurucusu merhum iş insanı Andon Arakelyan adına yaptırılan Kent Kütüphanesi görkemli bir törenle açıldı.

Hayırsever iş insanı merhum Arakelyan adına Sarbak Metal Tic. ve San. A.Ş. tarafından Çerkezköy’e kazandırılan Sarbak Metal-Andon Arakelyan Kent Kütüphanesinin açılış törenine Tekirdağ ve Çerkezköy protokolünün yanı sıra ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Denetim Kurulu Üyesi Saim Buyruk ve ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal’ın yanı sıra Andon Arakelyan’ın ailesi, Sarbak Metal çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Sarbak Kayra ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Kantay ve merhum Andon Arakelyan'ın eşi Alev Arakelyan programda konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini paylaştı. Protokol konuşmalarının ardından kütüphanenin açılış kurdelesi kesilerek, kütüphane gezildi. Sarbak Metal tarafından Çerkezköy’de daha önceden de Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi eğitime kazandırılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106