Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Ali Yerlikaya

Şentop'tan ÇOSB’ye eğitime katkılarından dolayı plaket

Bir dizi açılış ve program için Çerkezköy ve Kapaklı’ya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ne (ÇOSB) de eğitime yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.

TBMM Başkanı Şentop programları kapsamında ilk olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın açılışına katıldı. Tekirdağ protokolünün yanı sıra ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan da açılışa katıldı.

Fuarın ardından Kapaklı’ya geçen Meclis Başkanı Şentop burada da son dört yılda yapılan eğitim yatırımlarının açılışına katıldı. ÇOSB Yönetiminin ve Bölgenin hayırsever iş insanlarının yaptırdığı okulların da açılışını gerçekleştiren Şentop, ayrıca hayırseverlere plaketle teşekkür etti. ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de, teşekkür plaketini Meclis Başkanı Şentop’un elinden aldı.

MODERN EĞİTİM YUVALARI

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Meclis Başkanı Şentop, 301 derslik, 14 okul ve 800 kişilik spor salonuyla Kapaklı'ya kazandırılan eğitim yuvalarının toplu açılışını gerçekleştirmekten mutlu olduğunu belirtti. Şentop şöyle devam etti: “2022-2023 eğitim öğretim yılında, Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılına koşar adım yaklaştığımız sayılı günler içinde, günümüz modern eğitimine uygun olarak yapılan binalardan yetişecek yavrularımızın vatana, millete hayırlı ve becerikli evlatlar kazandırmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Devletimiz ve hayırsever hemşehrilerimizin iş birliğiyle yaptırılan eğitim kurumlarıyla iftihar ediyorum."

EĞİTİME KATKI YAPANLARA PLAKET

Konuşmaların ardından Meclis Başkanı Şentop ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından eğitime katkı bulunan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e, Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak’a, İnan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Tusçuoğlu Alkan’a ve Emre Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı M. Gürdal Adal’a plaket taktim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106