Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Ali Yerlikaya Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Prof. Dr. Abdurrahman Satman

Sözdinler yönetimine oybirliğiyle tam destek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) 21’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. ÇOSB Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleriyle ÇOSB Bölge Müdür Vekili F. Çiğdem Baykal’ın yanı sıra çok sayıda sanayici katıldı.

ÜÇ BÜYÜK OLUMSUZLUK YAŞADIK: PANDEMİ, SAVAŞ, DEPREM

Genel Kurul’un açılışında bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi: “Hepinizin malumu olduğu üzere 2020’de başlayan ve etkileri çok uzun süren Covid-19 pandemisinin olumsuz etkilerinin hemen ardından, bütün dünyayı etkileyen Rusya-Ukrayna savaşı, beraberinde ekonomik olumsuzlukları da derinleştirdi. Tüm ulusları etkileyen bu olaylar dışında, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremi yaşadık. Yaklaşık 51.000 canımızı yitirdiğimiz bu depremde canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Siz sanayicilerimizin katkıları ile temin edilen pek çok yardım malzemesinin yanı sıra, sizlerle birlikte yürüttüğümüz kampanya kapsamında toplam 270 adet konteynerin gönderimi de geçtiğimiz hafta sonu tamamlanmıştır. Katkı veren sanayicilerimize tekrar çok teşekkür ediyor ve kampanya ile ilgili teslim belgelerinin de sizlerle paylaşılmaya başlandığını belirtmek istiyorum. Bölgedeki sanayi kuruluşlarının yüzde 25’nin ağır hasar aldığı depremde hasarın 100 milyar doların üzerinde olduğu ciddi bir fatura ile karşı karşıya olan milletimizin bu acılarını bütün dünyaya örnek bir şekilde dayanışma ile aşacağına inanıyoruz.”

İlyas Kum, Veli Ağ, Saim Buyruk, Metin Güler, Natan Yakuppur, Eyüp Sözdinler, Metehan Pekol, Levent Şişman, M. Gürdal Adal, Barış Öztuzcu (Soldan sağa)

KARARLARIN TÜMÜ OYBİRLİĞİYLE GEÇTİ

Genel Kurulda yoklama ve açılışın ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Heyeti’nin de oluşturulmasının ardından sırasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcilerinin gözetiminde gerçekleşen Genel Kurul’da Divan Başkanlığına Ahmet Temiroğlu, Divan Üyeliklerine de Hamdi Ünlü ve Yaşar Çalışkan seçildi.

ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Genel Kurul’da 19 gündem maddesi görüşülerek oybirliğiyle karara bağlandı. Yapılan seçimin ardından kürsüye gelen ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılımcıların yönetimlerine verdikleri destek ve güvenden dolayı teşekkür etti. Sözdinler konuşmasında, “Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak bugün gerçekleştirdiğimiz 21. Olağan Genel Kurul Toplantısına katılımlarınızdan dolayı Yönetim Kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Bölgemizin gelişimi adına aldığımız önemli kararların hayırlı olmasını diliyorum.

Bugün açılışta belirtiğim üzere, dünya ve ülkemizde yaşanan pek çok olumsuzluklara rağmen sanayicilerimizin cansiperane mücadelesini herkes görüyor. Mevcut yatırımları sürdürmenin zorluklarına rağmen üretmeye devam edeceğiz. Bugünkü Genel Kurulumuzda Yönetim ve Denetim Kurulu üyeliklerine seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ederken, geçen 4 yıl boyunca birlikte hizmet verdiğimiz Yönetim ve Denetim Kurulu üyesi olan arkadaşlarıma ve desteklerini hep hissettiğimiz siz değerli sanayicilerimize de can-ı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Genel Kurulumuza katılımları ile bizleri onurlandıran siz değerli sanayicilerimize, görev yapan Divan Heyetimize ve çok kıymetli Bakanlık temsilcilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinize sağlıklı, huzurlu ve kazançlı günler diliyorum” dedi.

Genel Kurul’da oybirliğiyle yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu da seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106