Öne Çıkanlar Ece Kamar ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler Necat Öney Konkordato Halil Aksu

Trakya Model Fabrika temel atma töreni gerçekleşti

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır bir dizi açılışlar kapsamında Tekirdağ’ı ziyaret etti. Kacır’ın katılımıyla; “Trakya Model Fabrika Merkezi” nin temel atma töreni, Velimeşe OSB İtfaiye Binası ve Trakya Bilim ve Teknoloji Geliştirme Merkezi açılışları gerçekleştirildi.

Açılış programlarına, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Üyesi M. Gürdal Adal, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Metin Güler, Barış Öztuzcu, İlyas Kum ile ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal katıldı.

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, merkezin bölgeye hayırlı olmasını diledi. Konuşmasında, fabrikanın dijital dönüşüm sürecini yakalayarak şehrin sanayisinin rekabet gücünü artıracağını vurgulayan Bakan Kacır, Türkiye’nin kalkınma hedeflerine dikkat çekti.

Bakan Kacır, “Son 23 yılda hayata geçirdiğimiz yatırım, istihdam, üretim ve kalkınma hamleleriyle, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye’ye doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bölgemizde ve dünyada yaşanan ekonomik, politik ve sosyal istikrarsızlıklara rağmen Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, kalkınma yolculuğumuza durmaksızın devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner122

banner121

banner120

banner119

banner118

banner117

banner116