Öne Çıkanlar Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu Uğurteks ÇOSB Endüstri 4.0 laboratuarı ÇOSB Mesleki ve Teknik Eğitim Orhan Turan

İDDMİB 'İhracatın metalik yıldızları'nı ödüllendirdi

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) 2022 yılında gerçekleştirdiği 14.4 milyar dolarlık ihracata katkı sağlayan başarılı ihracatçıları ödüllendirdi. Türkiye geçen yılı, 254.2 milyar dolarlık Cumhuriyet tarihi rekoru bir ihracatla tamamlarken, Demir ve Demir Dışı Metaller sektörü de yüzde 16.4’lük artışla 14.4 milyar dolarlık ihracatla kapattı. Sektör genel ihracattan yüzde 5.7’lik pay aldı.

İDDMİB sektörün bu başarısına katkı sağlayan ‘İhracatın Metalik Yıldızları’nı düzenlenen törenle ödüllendirdi. Toplamda 82 firma 27 kategoride ödüle layık görüldü. Ayrıca sektörü temsil eden 27 derneğe de teşekkür plaketleri takdim edildi.

Ödül töreninde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) göğsünü kabartan tablo ortaya çıktı. ÇOSB’de faaliyet gösteren çok sayıda firma ödüle layık görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner106