Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

ÇOSB-KalDer “Verimlilik Sırları Sempozyumu” gerçekleştirildi

ÇOSB adına “ÇOSB Enerji Verimliliği Çalışmaları” konusuyla Bölge Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya sunum yaptı

Çerkezköy OSB Müdürlüğü ile KalDer arasında yapılan işbirliği çerçevesinde, ÇOSB Konferans Salonunda ‘Verimlilik Sırları’ konulu bir sempozyum düzenlendi. ÇOSB ve KalDer ’in tanıtım filmlerinin gösterildiği sempozyumda bir konuşma yapan ÇOSB Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya, katılımcılara ÇOSB ile KalDer ’in birlikte düzenlediği sempozyumun esas amacının farkındalık yaratmak olduğunu belirtti. Ülke genelinde sayıları 289’a ulaşan OSB’ler açısından bu sempozyumun örneklik teşkil edeceğini belirten Karakaya,  farklı sektörlerin temsilcilerinin deneyimlerini paylaşacağını ifade etti.

KalDer Genel Sekreteri Akın Alıkçıoğlu, 2000’i aşkın üyesiyle KalDer ’in Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu söyledi. Çerkezköy’de daha etkin olmak istediklerini belirten Alıkçıoğlu kurum olarak ülkemize ve kuruluşlara katma değer kazandırmayı çalıştıklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından sunumlara geçildi. ÇOSB adına “ÇOSB Enerji Verimliliği Çalışmaları” konusuyla Bölge Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya ilk sunumu yaptı. Ardından, sırasıyla,  Zorlu Enerji Ticaret Uzmanı Halil Öz “Enerjide Ufuk Turu”, İronman Cansulting’den Merih Demir “Verimlilik Ölçümleri ve İzlenebilirlik”, ASD Proje’den Ayhan Sarıdikmen “Enerjide Verimlilik”, Foxconn TR’den Tuna Kardeş “Verimlilik Süreçlerinin Yönetimi ve Tam Katılım”,  Communication Partner’den Ufuk Çarşıbaşı “İletişimde Verimlilik” ve son olarak Coca Cola’dan Devrim Güler “Sürekli Gelişim” konularında sunum yaptılar.

Verimlilik Sırları Sempozyumu’na ÇOSB Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya, KalDer Genel Sekreteri Akın Alıkçıoğlu, Tekirdağ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, KalDer Gelişim ve Eğitim Direktörü Sabri Bülbül, SGK Çerkezköy Müdürü İshak Marangoz, İŞKUR Çerkezköy Müdürü İlhan Kütük ve çok sayıda işletmenin temsilcisi katıldı.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GEZİ
159 Kez Görüntülendi.
Avrupa Birliği’nin ‘Eşbaşkenti’: STRAZBURG
SEKTÖR
102 Kez Görüntülendi.
“Herkes 2 sene yerli ayakkabı giysin”
FUTBOL EKONOMİSİ
61 Kez Görüntülendi.
Bonservislerdeki astronomik yükseliş işimize yarayabilir
GÜNCEL HABER
65 Kez Görüntülendi.
Aktivist ruhlu Z Kuşağı boykotu sahiplendi
SÖYLEŞİ
457 Kez Görüntülendi.
Metaverse ile fabrikanızı bir gözlüğe sığdırabiliyorsunuz
SÖYLEŞİ
40 Kez Görüntülendi.
Bilimsel ihracatın temelinde pazar araştırma raporları var
SÖYLEŞİ
78 Kez Görüntülendi.
“Artık yeryüzünü ısıtmak değil soğutmak için enerji harcanacak”
SÖYLEŞİ
87 Kez Görüntülendi.
Doç. Dr. Ata Özkaya: Yüksek borçlanma ve vergiler bizi bekliyor
SÖYLEŞİ
198 Kez Görüntülendi.
Hasan Özçelik: Sürdürülebilirlik Raporlaması yapmayı ihmal etmeyin
İÇİMİZDEN BİRİ
46 Kez Görüntülendi.
“İkiz dönüşüm için kararlı adımlar atıyoruz”