Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

ÇOSB Özel İstihdam Bürosu; iş arayanlarla eleman arayanlar arasındaki köprü

Büroda bugüne kadar yaklaşık 10 bin kişilik bir havuz oluşturuldu

Bölgedeki istihdam faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü bünyesinde 2010 yılında kurulan ÇOSB Özel İstihdam Bürosu, iş arayanlarla eleman arayanlar arasında köprü olmaya devam ediyor.

 

Özel İstihdam Büroları yasasının yürürlüğe girdiği günden bugüne çalışmalarına aralıksız devam eden ÇOSB Özel İstihdam Bürosu’nda bugüne kadar yaklaşık 10 bin kişilik bir havuz oluşturuldu. Büronun kurulmasındaki iş arayanlarla işverenleri buluşturmaya katkıda bulunmak, hem işverenlerin hem de iş arayanların zaman ve enerji kaybını azaltmaktır. İş arayanlar firmaları tek tek dolaşıp form doldurmak zorunda kalmayacak, işverenler ise geniş bir aday havuzundan, ön elemeden geçmiş, nitelikli iş gücüne hızlı ve kolayca ulaşabileceklerdir.

 

Bölgemizde iş arayanlarla eleman arayanları buluşturmayı amaç edinen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Özel İstihdam Bürosu, sadece ÇOSB’ye kayıtlı firmalara hizmet vermekte olup, tüm hizmetlerini ücretsiz olarak gerçekleştirmektedir. Aday havuzunda 10 bine yakın özgeçmiş bulunan ÇOSB Özel İstihdam Bürosu, firmaların hem mavi yaka hem de beyaz yaka pozisyonlarındaki açığı kapatmalarına destek olmaya çalışmaktadır.

 

Bölgemiz sanayicilerinin en önemli sorunlarından biri olan kalifiye eleman bulma noktasında da önemli bir rol üstlenen Özel İstihdam Bürosu, bu kapsamda aranılan nitelikteki elemanları en kısa sürede bulabilme adına da çalışmalar yürütüyor.

 

Bu hizmetten faydalanabilmek için, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü yönetim binası giriş katında hizmet veren Özel İstihdam Bürosuna bizzat başvuru yapılabilir. İş arayan kişiler özgeçmişlerini ik@cosb.org.tr adresine e-posta yoluyla da gönderebilirler ya da 0282 758 11 56 (3314) nolu telefonlardan bilgi alabilirler.

 

ÇOSB Özel İstihdam Bürosu İŞKUR tarafından yetkilendirilmiş olup, verilen hizmet ücretsizdir. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Özel İstihdam Bürosu Çalışma ve İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü'nün 353 Belge no.’lu izni ile 2010 yılından bu yana faaliyet göstermektedir.

 


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GEZİ
157 Kez Görüntülendi.
Avrupa Birliği’nin ‘Eşbaşkenti’: STRAZBURG
SEKTÖR
101 Kez Görüntülendi.
“Herkes 2 sene yerli ayakkabı giysin”
FUTBOL EKONOMİSİ
61 Kez Görüntülendi.
Bonservislerdeki astronomik yükseliş işimize yarayabilir
GÜNCEL HABER
64 Kez Görüntülendi.
Aktivist ruhlu Z Kuşağı boykotu sahiplendi
SÖYLEŞİ
456 Kez Görüntülendi.
Metaverse ile fabrikanızı bir gözlüğe sığdırabiliyorsunuz
SÖYLEŞİ
40 Kez Görüntülendi.
Bilimsel ihracatın temelinde pazar araştırma raporları var
SÖYLEŞİ
76 Kez Görüntülendi.
“Artık yeryüzünü ısıtmak değil soğutmak için enerji harcanacak”
SÖYLEŞİ
87 Kez Görüntülendi.
Doç. Dr. Ata Özkaya: Yüksek borçlanma ve vergiler bizi bekliyor
SÖYLEŞİ
196 Kez Görüntülendi.
Hasan Özçelik: Sürdürülebilirlik Raporlaması yapmayı ihmal etmeyin
İÇİMİZDEN BİRİ
46 Kez Görüntülendi.
“İkiz dönüşüm için kararlı adımlar atıyoruz”