Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ÇOSB’ye ziyaret

Jan Nöther, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’yla ÇTSO arasında imzalanacak işbirliği protokolüyle ilgili olarak Sözdinler’e bilgi verdi

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile ULM Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanacak işbirliği protokolü öncesinde Çerkezköy’e bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Heyet ÇTSO’daki ziyaretin ardından Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni (ÇOSB) de ziyaret etti.

ÇTSO yönetimiyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette heyeti; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu üyeleri Ali Bekmezci ve Bülent Darcan, ÇOSB Yönetim Kurulu yedek üyeleri Saim Buyruk, Altuğ Uysal, Zübeyir Koca, Ahmet Temiroğlu ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan karşıladı.

Ziyarette ÇTSO heyetinden ise şu isimler yer aldı; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin, ÇTSO Meclis Başkanı ve ÇOSB Denetim Kurulu üyesi Taha Ülker, ÇTSO Meclis Üyesi ve ÇOSB Denetim Kurulu üyesi Mehmet Savaş, ÇTSO Meclis üyesi ve ÇOSB Yönetim Kurulu yedek üyesi Muharrem Yamaç.

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter ve Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther, Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası Kamu ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Dr. Ümmühan Dericioğlu ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Üyelik İlişkileri Bölüm Müdürü Aydın Özyılmaz’dan oluşan heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sözdinler, bu tür işbirliği anlaşmalarının bölgeye katkı sağlayacağını söyledi.

Daha sonra Ülker ve Nöther, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’yla ÇTSO arasında imzalanacak işbirliği protokolüyle ilgili olarak Sözdinler’e bilgi verdi. Bu  bilgilendirmenin ardından Nöther, organize sanayi bölgelerinin önemine değinen bir konuşma yaptı. Mesleki eğitim ve ortak yapılabilecek projelerle ilgili karşılıklı fikir alışverişi sonrasında, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sözdinler her türlü projede işbirliği yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GEZİ
198 Kez Görüntülendi.
ULUSLARARASI ÖRGÜTLERİN YÖNETİM MERKEZİ... BRÜKSEL
SÖYLEŞİ
92 Kez Görüntülendi.
2026’dan sonra ticarette hız değil hizmet sürekliliği öne çıkacak
SÖYLEŞİ
42 Kez Görüntülendi.
2025 yılı sanayi açısından bir kayıp yıldı
KAPAK HABER
28 Kez Görüntülendi.
“ÇOSB, firmalarını Yeşil Mutabakat sürecine hazırlayan bir ‘yeşil sanayi bölgesi’ kimliği kazandı”
İÇİMİZDEN BİRİ
26 Kez Görüntülendi.
“Yüksek verimlilik için dijitalleşmeden başka yol yok”
ÇOSB HABERLERİ
17 Kez Görüntülendi.
Özel ÇOSB MTAL Badminton Takımı Tekirdağ Şampiyonu oldu
ÇOSB HABERLERİ
14 Kez Görüntülendi.
MTAL’de “Koruyucu Aile ve Gönül Elçileri Farkındalık Programı”
ÇOSB HABERLERİ
13 Kez Görüntülendi.
Özel ÇOSB MTAL’den Avrupa çıkarması
ÇOSB HABERLERİ
15 Kez Görüntülendi.
Sanayicilere Sera Gazı Eğitimi
ÇOSB HABERLERİ
17 Kez Görüntülendi.
ÇOSB’de, Sanayide Su Yönetimi ve Verimliliği masaya yatırıldı