Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

Türkiye’nin dijital yol haritası ÇOSB’de anlatıldı

Toplantı öncesinde bakanlık yetkilileri ÇOSB katılımcılarından Ar-Ge Merkezi olan firmaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. ÇOSB Bölge Müdürlüğü 4. Kat Eğitim Salonunda gerçekleşen toplantıda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Daire Başkanlığından gelen yetkililer; Ar-Ge Merkezlerinde karşılaşılan sorunlar, Türkiye’nin dijital yol haritası, mesleklerin geleceği ve sanayi işbirliği programları hakkında bilgilendirme yaptılar. Toplantının önemli olmasının bir başka yönü de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın hazırladığı ‘Dijital Türkiye Yol Haritası’nın ilk kez bu toplantıda sunulmasıydı.

ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Namık Kemal Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker’in yanı sıra Bölgede Ar-Ge Merkezi olan firmaların temsilcilerinin de hazır bulunduğu ve katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıya konuşmacı olarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri katıldı.

“Sanayi İşbirliği Programları, Türkiye’de Sanayi Devrimi, Dijital Türkiye Yol Haritası, Dijital Sanayi Konusunda Atılan Adımlar ve Ar-Ge Merkezleri hakkında” bilgilerin verildiği sunumlarda Ar-Ge Merkezi temsilcileri karşılaştığı birçok soruna da cevap buldu.

Toplantı öncesinde de bakanlık yetkilileri ÇOSB katılımcılarından Ar-Ge Merkezi olan firmaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevini de gezen bakanlık yetkilileri ÇOSB’nin bu alanlarda yaptığı yatırımlardan da övgüyle bahsettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GEZİ
162 Kez Görüntülendi.
Avrupa Birliği’nin ‘Eşbaşkenti’: STRAZBURG
SEKTÖR
106 Kez Görüntülendi.
“Herkes 2 sene yerli ayakkabı giysin”
FUTBOL EKONOMİSİ
62 Kez Görüntülendi.
Bonservislerdeki astronomik yükseliş işimize yarayabilir
GÜNCEL HABER
67 Kez Görüntülendi.
Aktivist ruhlu Z Kuşağı boykotu sahiplendi
SÖYLEŞİ
459 Kez Görüntülendi.
Metaverse ile fabrikanızı bir gözlüğe sığdırabiliyorsunuz
SÖYLEŞİ
42 Kez Görüntülendi.
Bilimsel ihracatın temelinde pazar araştırma raporları var
SÖYLEŞİ
82 Kez Görüntülendi.
“Artık yeryüzünü ısıtmak değil soğutmak için enerji harcanacak”
SÖYLEŞİ
92 Kez Görüntülendi.
Doç. Dr. Ata Özkaya: Yüksek borçlanma ve vergiler bizi bekliyor
SÖYLEŞİ
200 Kez Görüntülendi.
Hasan Özçelik: Sürdürülebilirlik Raporlaması yapmayı ihmal etmeyin
İÇİMİZDEN BİRİ
48 Kez Görüntülendi.
“İkiz dönüşüm için kararlı adımlar atıyoruz”