Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

Vali Yıldırım. ÇOSB’deki Güney Koreli yatırımcıların fabrikalarını ziyaret etti

Aziz Yıldırım, "Güney Koreli dostlarımız, yatırımlar konusunda bizden bir şey talep ederlerse elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) üretim yapan Güney Koreli yatırımcılara ait Hyosung İstanbul Tekstil Ltd. Şti. ve Shinheung Tr Endüstriyel San. ve Tic. Ltd. Şti. fabrikalarını ziyaret etti.

Ziyarette Vali Yıldırım’a Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı, J.Kd.Alb. Osman Kılıç, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan eşlik etti.

Ziyarette Vali Yıldırım, Hyosong İstanbul Tekstil Türkiye Genel Müdür Mun Seon Kım tarafından karşılandı. Ardından Genel Müdürü Kım, Vali Yıldırım’a fabrikanın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Vali Yıldırım, “Koreliler en yakın dostumuzdur. Dost bulmak çok kolay değil, bulduğumuz dostları da kaybetmememiz lazımdır. Dünyadaki sanayi üretimde Güney Kore’nin kat ettiği mesafe hepimizin malumudur. Güney Koreli dostlarımız, hem sanayisini geliştirmek, hem de teknolojiyi Türkiye’ye getirmek için aracı olurlarsa yatırımları burada yapar veya yapmış oldukları yatırımları buraya taşırlarsa mutlu oluruz. Bu yatırımların artmasını bekliyoruz. Güney Koreli dostlarımız, yatırımlar konusunda bizden bir şey talep ederlerse elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.
 

Vali Yıldırım daha sonra ÇOSB’de üretim yapmakta olan Güney Koreli yatırımcılara ait Shinheung Tr Endüstriyel San. ve Tic. Ltd. Şti.’yi ziyaret etti. Vali Yıldırım Fabrika Genel Müdürü Aşkın Kor tarafından karşılandı. Ardından Fabrika Genel Müdürü Kor, Yıldırım’a fabrikanın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SÖYLEŞİ
10 Kez Görüntülendi.
"Turizmde kum-deniz-güneş modeli 21’inci yüzyıla göre dönüştürülmeli"
GEZİ
92 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​İsveç ve Stockholm yakın plan
SÖYLEŞİ
71 Kez Görüntülendi.
“Prompt Mühendisliği, yapay zekadan yüksek performans almanızı sağlar”
GÜNCEL HABER
9 Kez Görüntülendi.
Önder Kul: Unicornları arttırmak için planlar hazırladık
SÖYLEŞİ
108 Kez Görüntülendi.
Ahmet Öksüz: AB pazarında bile zorlanmaya başladık
İÇİMİZDEN BİRİ
21 Kez Görüntülendi.
Cem Boyner: ​​​​​​​Verimlilik, çeviklik odaklı dönüşümlere inanıyorum
ÇOSB HABERLERİ
15 Kez Görüntülendi.
ÇOSB Sürdürülebilirlik Platformu'nda BSH'nin ‘İyi Uygulamaları’ paylaşıldı
ÇOSB HABERLERİ
6 Kez Görüntülendi.
Çerkezköy OSB’de "Prompt Engineering" Eğitimi Yoğun İlgi Gördü
ÇOSB HABERLERİ
8 Kez Görüntülendi.
Sanayinin Yeşil Geleceği ve Döngüsel Ekonomi Çerkezköy OSB'de Masaya Yatırıldı
ÇOSB HABERLERİ
8 Kez Görüntülendi.
ÇOSB’de Yenilikçi Enerji ve Hidrojen Teknolojileri Paneli