Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

ÇOSB TIR Parkı yenileniyor

Yenileme çalışmaları kapsamında, ÇOSB 8. Caddede bulunan TIR parkı da modern bir görüntüye kavuşacak.

Yıllık milyarlarca dolarlık ihracat yapılan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) TIR trafiği her geçen gün artıyor. ÇOSB sınırları içerisinde gerek yurtiçinden ve gerekse yurtdışından gelen TIR’ların kontrollü ve düzenli parklarını yapmak için daha önceden yapılan TIR parkı alanlarında yenileme ve modernizasyon çalışmaları devam ediyor.

Yenileme çalışmaları kapsamında, ÇOSB 8. Caddede bulunan TIR parkı da modern bir görüntüye kavuşacak. İnşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden 800 metrekarelik kapalı alanda, ofis alanları, restoran, kafeterya, soyunma odaları, duş, mescid, abdesthane olacak. ÇOSB TIR Parkı Hizmet Binası ve Güvenlik Binası’nın tamamlanmasının ardından 115 TIR ve 20 servis araçlı park yeni haliyle hizmet sunmaya devam edecek.

7 gün 24 saat yüksek çözünürlüklü kameralarla güvenliği sağlanan ve sürücülerin her türlü konforu düşünülerek inşaatı başlanan hizmet binasının yapımı araç sürücüleri ve sanayiciler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SÖYLEŞİ
10 Kez Görüntülendi.
"Turizmde kum-deniz-güneş modeli 21’inci yüzyıla göre dönüştürülmeli"
GEZİ
92 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​İsveç ve Stockholm yakın plan
SÖYLEŞİ
71 Kez Görüntülendi.
“Prompt Mühendisliği, yapay zekadan yüksek performans almanızı sağlar”
GÜNCEL HABER
9 Kez Görüntülendi.
Önder Kul: Unicornları arttırmak için planlar hazırladık
SÖYLEŞİ
108 Kez Görüntülendi.
Ahmet Öksüz: AB pazarında bile zorlanmaya başladık
İÇİMİZDEN BİRİ
21 Kez Görüntülendi.
Cem Boyner: ​​​​​​​Verimlilik, çeviklik odaklı dönüşümlere inanıyorum
ÇOSB HABERLERİ
15 Kez Görüntülendi.
ÇOSB Sürdürülebilirlik Platformu'nda BSH'nin ‘İyi Uygulamaları’ paylaşıldı
ÇOSB HABERLERİ
6 Kez Görüntülendi.
Çerkezköy OSB’de "Prompt Engineering" Eğitimi Yoğun İlgi Gördü
ÇOSB HABERLERİ
8 Kez Görüntülendi.
Sanayinin Yeşil Geleceği ve Döngüsel Ekonomi Çerkezköy OSB'de Masaya Yatırıldı
ÇOSB HABERLERİ
8 Kez Görüntülendi.
ÇOSB’de Yenilikçi Enerji ve Hidrojen Teknolojileri Paneli