Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

ÇOSB'de ikinci 112 Acil Servis İstasyonu açıldı

ÇOSB yönetim kampüsü içerisindeki Ticaret Bloklarında bir alan 112’ye tahsis edildi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (ÇOSB) 112 Acil Servis İstasyonu ikiye çıkarıldı. ÇOSB ile Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokol sonrasında ikinci 112 İstasyonu da hizmete başladı. 7 gün 24 saat Ambulans hizmetinin olduğu ÇOSB’de, Acil Servis Hizmet İstasyonunun 2’ye çıkartılması memnuniyetle karşılandı.

ÇOSB yönetim kampüsü içerisindeki Ticaret Bloklarında bir alanı 112’ye tahsis eden ÇOSB Yönetimine teşekkür eden sanayiciler; “ÇOSB yönetimine gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür ederiz. ÇOSB Yönetimi çevresi için önemli hizmetlere aracılık ediyor” dediler.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan ÇOSB Yöneticileri de şunları söyledi: “Biz ÇOSB’nin yalnızca bir organize sanayi bölgesi olmadığını söylüyoruz. Kamusal hizmetler başta olmak üzere üzerimize düşen her alanda sosyal sorumluluk bilinci içinde hareket ediyoruz. 112 Acil Servis sağlık hizmeti, insanlar için hayati öneme sahiptir. 112 ambulans çağrı sisteminin en önemli performans göstergesi olaya ulaşım süresidir. Bu süre doğal olarak 112 istasyonlarının konumu ile sıkı bir ilişki içerisindedir. Olaya ulaşıldığında yeterli sağlık hizmetinin verildiği varsayıldığında, ne kadar kısa müdahale süresi o kadar kaliteli hizmet sonucuna ulaşabiliriz. 80 bine yakın çalışanımızın bulunduğu OSB'mizde yaşanabilecek olası, insan yaşamını tehdit eden sağlık sorunu, iş ve trafik kazaları, yangınlar, depremler gibi birçok acil duruma karşı önlemlerimizi sürekli olarak almış oluyoruz."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SÖYLEŞİ
29 Kez Görüntülendi.
Kesikbaş: Afetler ve iklim değişikliği tehditlerine karşı hazırlanıyoruz
SÖYLEŞİ
102 Kez Görüntülendi.
“Satışlarımız değişmedi cirolarımız düştü”
SÖYLEŞİ
133 Kez Görüntülendi.
'2025 yılı hem zorluklar hem de fırsatlar yılı olabilir'
KAPAK HABER
152 Kez Görüntülendi.
“Yapay zekanın endüstrideki geleceği parlak gözüküyor”
GÜNCEL HABER
25 Kez Görüntülendi.
"Milli Teknolojilerle Geleceği Şekillendiriyoruz"
KAPAK HABER
59 Kez Görüntülendi.
“Avrupa’nın yeşil hidrojen tedarikçisi olabiliriz"
İÇİMİZDEN BİRİ
672 Kez Görüntülendi.
İnan Makina YKB Tijen Alkan : Mottomuz - Dünyanın kırıcı gücüyüz
ÇOSB HABERLERİ
39 Kez Görüntülendi.
Oliver Twist ÇOSB'de Minik Kalpleri Isıttı
ÇOSB HABERLERİ
25 Kez Görüntülendi.
Sanatın büyülü atmosferine ÇOSB ev sahipliği yaptı
ÇOSB HABERLERİ
23 Kez Görüntülendi.
ÇOSB'de Tiyatro Şöleni: Annem Hep Derdi Ki!