Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

ÇOSB katılımcılarının artan elektrik ihtiyaçlarını karşılamak için kesintisiz yatırımlara devam ediyor

ÇOSB, büyümeyle birlikte katılımcılarının artan elektrik ihtiyacının kesintisiz ve kaliteli olarak karşılanabilmesi için yürütülen elektrik tranşesi imalatlarını sürdürüyor.

45 yıllık birikimiyle çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Türkiye’nin önde gelen, öncü, yenilikçi ve çevreci OSB’si bayrağını daha da yükseğe çeken çalışmalara imza atıyor.

Katılımcılarının daha iyi koşullarda, katma değeri daha yüksek üretim yapması için gerekli her türlü altyapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren ÇOSB, büyümeyle birlikte katılımcılarının artan elektrik ihtiyacının kesintisiz ve kaliteli olarak karşılanabilmesi için yürütülen elektrik tranşesi imalatlarını sürdürüyor.

Üretim potansiyelini gözler önüne seren en önemli kriter olan elektrik tüketiminin artması ayrıca ülke ekonomisi için de moral oluyor. ÇOSB Yönetimi de artan bu ihtiyacı karşılamak için başlattığı imalatlarla katılımcılarından takdir topluyor.

Çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanacağını belirten ÇOSB Bölge Müdürlüğü yetkilileri konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bölge Müdürlüğümüzün Makine ve Enerji Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Elektrik tranşesi imalatlarına başlandı. Elektrik tranşesi imalatları sonrasında yaklaşık 100.000 metre orta gerilim kablosu çekilerek katılımcılarımızın enerji aldığı elektrik hatlarının kapasiteleri arttırılacaktır. Çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Ayrıca katılımcılarımızın artan elektrik ihtiyacının kesintisiz ve kaliteli olarak karşılanabilmesi için, Bölgemiz tarafından işletilen mevcut 67 adet dağıtım merkezine ek olarak 2 adet elektrik dağıtım merkezinin inşaat, elektrik ve SCADA imalatlarına başlanmıştır.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GEZİ
205 Kez Görüntülendi.
ULUSLARARASI ÖRGÜTLERİN YÖNETİM MERKEZİ... BRÜKSEL
SÖYLEŞİ
221 Kez Görüntülendi.
2026’dan sonra ticarette hız değil hizmet sürekliliği öne çıkacak
SÖYLEŞİ
48 Kez Görüntülendi.
2025 yılı sanayi açısından bir kayıp yıldı
KAPAK HABER
33 Kez Görüntülendi.
“ÇOSB, firmalarını Yeşil Mutabakat sürecine hazırlayan bir ‘yeşil sanayi bölgesi’ kimliği kazandı”
İÇİMİZDEN BİRİ
34 Kez Görüntülendi.
“Yüksek verimlilik için dijitalleşmeden başka yol yok”
ÇOSB HABERLERİ
19 Kez Görüntülendi.
Özel ÇOSB MTAL Badminton Takımı Tekirdağ Şampiyonu oldu
ÇOSB HABERLERİ
16 Kez Görüntülendi.
MTAL’de “Koruyucu Aile ve Gönül Elçileri Farkındalık Programı”
ÇOSB HABERLERİ
18 Kez Görüntülendi.
Özel ÇOSB MTAL’den Avrupa çıkarması
ÇOSB HABERLERİ
16 Kez Görüntülendi.
Sanayicilere Sera Gazı Eğitimi
ÇOSB HABERLERİ
20 Kez Görüntülendi.
ÇOSB’de, Sanayide Su Yönetimi ve Verimliliği masaya yatırıldı