Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

Beko’nun iyi uygulama örnekleri sanayicilerle paylaşıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Sürdürülebilirlik Platformu, sanayide çevre dostu dönüşümü desteklemek amacıyla düzenlediği "İyi Uygulama Örnekleri" etkinliğini başarıyla tamamladı. Etkinlikte Beko’nun uzman isimleri, sürdürülebilir üretim stratejileri ve regülasyon uyumu konularında deneyimlerini aktardı.

Sanayide sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek amacıyla çalışmalarını sürdüren ÇOSB Sürdürülebilirlik Platformu, bölge sanayicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen etkinlikte, çevreye duyarlı üretim modelleri ve ürün yaşam döngüsü süreçleri mercek altına alındı.

Kritik Regülasyonlar ve Kimyasal Yönetimi

Etkinliğin en önemli başlıklarından birini, uluslararası pazarda rekabet gücünü belirleyen kimyasal yönetimi süreçleri oluşturdu. Katılımcılara; RoHS, REACH, Kalıcı Organik Kirleticiler ve Çatışma Mineralleri gibi kritik regülasyonlar hakkında detaylı bilgiler verildi. Beko’nun bu regülasyonlara uyum aşamasında uyguladığı stratejik süreçler, bölgedeki diğer firmalar için yol gösterici nitelikte paylaşıldı.

Ürün Yaşam Döngüsü Analizi (LCA) ile Stratejik Değerlendirme

Üretimin çevresel etkilerini en aza indirmek için kullanılan Ürün Yaşam Döngüsü Analizi (LCA) kavramı, etkinliğin bir diğer odak noktasıydı. LCA çalışmalarının amaçları, hedefleri ve bu analizlerden elde edilen verilerin işletme stratejilerine nasıl entegre edileceği konusunda kapsamlı sunumlar gerçekleştirildi.

Uzman İsimlerden Teknik Destek

Sektörün öncü kuruluşlarından Beko’nun tecrübeli mühendisleri, bilgi birikimlerini sanayicilere aktardı. Etkinlikte;

  • Beko Elektronik İşletmesi Lider Çevre Mühendisi Elif Öztürk ve
  • Beko Kurutucu & Elektrik Motorları İşletmesi Kıdemli Çevre Mühendisi Oğuzhan Diker,

teknik sunumlarıyla katılımcıların sorularını yanıtladı. ÇOSB yönetimi, değerli katkılarından dolayı konuşmacılara ve yoğun katılım gösteren firma temsilcilerine teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ÇOSB HABERLERİ
ÇOSB’de Enerji Yönetimi ve Verimliliği Eğitimi tamamlandı
ÇOSB HABERLERİ
4 Kez Görüntülendi.
Beko’nun iyi uygulama örnekleri sanayicilerle paylaşıldı
ÇOSB HABERLERİ
5 Kez Görüntülendi.
ÇOSB Kıdem Ödülleri Töreni gerçekleştirildi
ÇOSB HABERLERİ
4 Kez Görüntülendi.
OSBÜK OSB Yıldızları araştırmasından ÇOSB’ye ödül
ÇOSB HABERLERİ
4 Kez Görüntülendi.
ÇOSB, Yeşil OSB Sertifikasını OSBÜK Genel Kurulu’nda aldı
KAPAK HABER
83 Kez Görüntülendi.
Bülent Şenver: “Yapay zekada hiçbir zaman vicdan olmayacak”
KAPAK HABER
108 Kez Görüntülendi.
Kerem Köfteoğlu: Çin’in yeni hedefi nitelikli üretimin geliştirilmesi
KAPAK HABER
86 Kez Görüntülendi.
Dr. Ahmet Temiroğlu: İhracat müşterin hazır değilse Mısır’a gitme
KAPAK HABER
230 Kez Görüntülendi.
A. Burak Dağlıoğlu: Türkiye, uluslararası yatırımcılar için güvenli bir liman
İÇİMİZDEN BİRİ
156 Kez Görüntülendi.
Alp Karahasanoğlu: Türkiye’den yapılan ihracatın çoğu WAT Motor imzasını taşıyor