Öne Çıkanlar GİRAY DUDA Prof. Dr. Abdurrahman Satman Türkonfed ÇOSB Mesleki ve Teknik Lisesi rol model oldu Ali Yerlikaya

ÇOSB yönetiminden Çetin’e hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ahmet Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ÇTSO Başkanı Çetin, ÇOSB yönetimine teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÇTSO’DAN İADE-İ ZİYARET

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ÇTSO) yeni seçilen Yönetim Kurulu, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ne (ÇOSB) iade-i ziyarette bulundu. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in başkanlığında gelen heyeti ÇOSB Yönetim Kurulu karşıladı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “ÇTSO Başkanlığına seçilen Ahmet Çetin kardeşim ve Yönetim Kurulu Üyeleri bölgemizi ziyaret ettiler, verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Çetin ise, bölge sanayisiyle ilgili konuların değerlendirildiğini, ülkemizin en önemli üretim üslerinden biri olan ÇOSB ile ÇTSO üyelerinin işbirliği içerisinde gerçekleştirilebileceği çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğuna dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner114

banner113

banner112

banner111

banner110

banner109

banner108

banner107

banner106