Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

Çerkezköy OSB’de Dijital Dönüşüm Mini MBA Eğitimleri Başladı…

Eğitimlerde, Eğitmen Uğur Yurttaş tarafından ‘Eklemeli Üretim’ eğitimi Eğitmen Ergi Şener tarafından da ‘Dijital İnovasyon, İş Modellerinin Dijitalleşmesi’ eğitimleri verildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (ÇOSB) firmalarda dijital dönüşüm çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla üç haftalık olacak şekilde planlanan MBA Eğitimlerine başlandı.

7-8 Mart, 14-15 Mart ve 21-22 Mart günlerinde yapılacak üç haftalık çalışmanın ilk gününde “Endüstri 4.0 Teknolojileri–İş Modelleri” ve “Yapay Zeka”, ikinci gününde ise “Bulut Bilişim Sistemleri” ve “Robotik Süreç Otomasyonu” konularına yer verildi. Dijital Dönüşüm Mini MBA Eğitim Programında önümüzdeki günlerde “Eklemeli Üretim, Büyük Veri, Dijital İnovasyon, Siber Güvenlik, Artırılmış ve Sanal Gerçeklik, Nesnelerin İnterneti, Dijital Pazarlama ve Marka Yönetimi” konu başlıklarında eğitimlerin olacağı belirtildi.

EĞİTİMLER VİDEO KONFERANSLA DEVAM ETTİ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (ÇOSB) firmalarda dijital dönüşüm çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla üç haftalık olacak şekilde planlanan MBA Eğitimleri, COVID-19 salgını nedeniyle ilk hafta yapılan eğitimlerin ardından ertelenmişti. Ertelemenin ardından eğitimler video konferans yöntemiyle tekrar yapılmaya başlandı.

Gün boyu süren eğitimlerde, Eğitmen Uğur Yurttaş tarafından ‘Eklemeli Üretim’ eğitimi Eğitmen Ergi Şener tarafından da ‘Dijital İnovasyon, İş Modellerinin Dijitalleşmesi’ eğitimleri verildi. ÇOSB tarafından yapılan açıklamada, Dijital Dönüşüm Mini MBA Eğitimlerinin bu yöntemle tamamlandığı belirtildi. Eğitime katılan farklı sektörlerden oluşan katılımcılar bu denli kapsamlı bir eğitime katılmış olmaktan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GEZİ
154 Kez Görüntülendi.
Avrupa Birliği’nin ‘Eşbaşkenti’: STRAZBURG
SEKTÖR
98 Kez Görüntülendi.
“Herkes 2 sene yerli ayakkabı giysin”
FUTBOL EKONOMİSİ
59 Kez Görüntülendi.
Bonservislerdeki astronomik yükseliş işimize yarayabilir
GÜNCEL HABER
62 Kez Görüntülendi.
Aktivist ruhlu Z Kuşağı boykotu sahiplendi
SÖYLEŞİ
452 Kez Görüntülendi.
Metaverse ile fabrikanızı bir gözlüğe sığdırabiliyorsunuz
SÖYLEŞİ
38 Kez Görüntülendi.
Bilimsel ihracatın temelinde pazar araştırma raporları var
SÖYLEŞİ
73 Kez Görüntülendi.
“Artık yeryüzünü ısıtmak değil soğutmak için enerji harcanacak”
SÖYLEŞİ
80 Kez Görüntülendi.
Doç. Dr. Ata Özkaya: Yüksek borçlanma ve vergiler bizi bekliyor
SÖYLEŞİ
194 Kez Görüntülendi.
Hasan Özçelik: Sürdürülebilirlik Raporlaması yapmayı ihmal etmeyin
İÇİMİZDEN BİRİ
42 Kez Görüntülendi.
“İkiz dönüşüm için kararlı adımlar atıyoruz”