Kategoriler

GLOBAL SANAYİCİ

Değişim Zirvesi’ ÇOSB’de yapıldı

KalDer Genel Sekreteri Akın Alıkçıoğlu "Kalite yönetimi konusunda İngiltere'den sonra en çok ödül alan ülke Türkiye'dir" dedi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) ve Türkiye Kalite Derneği’nin (KALDER) işbirliğiyle gerçekleştirilen “Değişim Zirvesi” sempozyumu ÇOSB Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Katılımın oldukça yoğun olduğu Değişim Zirvesi’ne; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Dr. Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra çok sayıda firma temsilcisi katıldı

KalDer’DEN DESTEK

Sempozyumun açılış konuşmasını yapan KalDer Genel Sekreteri Akın Alıkçıoğlu "Kalite yönetimi konusunda İngiltere'den sonra en çok ödül alan ülke Türkiye'dir" dedi. KalDer’in Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyleyen Alıkçıoğlu, "KalDer olarak bizim asıl oyun alanımız Stratejik Yönetim Modelleridir. 1990’ların başından beri şirketlerin kurumsallaşmalarına katkı sunmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. KalDer'in 4 şube, 3 temsilcilik ve 600 şirketle birlikte kurumsallaşma süreci yaşadığını belirten Alıkçıoğlu, "Birlikte çalıştığımız firmaların çoğu Avrupa’da büyük başarılara imza attı” diye konuştu. Alıkçıoğlu, ÇOSB Yönetim Kuruluna da KalDer’e verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

YENİ FİKİRLER İLHAM VERECEK

Daha sonra kürsüye gelen ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur da; “240 fabrikanın ülke ekonomisine çok ciddi katkılar sağladığı ÇOSB açısından bugünkü çalışmanın konusu olan değişim, çok anlamlı bir çalışma. Böylesine önemli bir çalışmayı KalDer gibi uzun yıllardır ülkemize büyük hizmetler sağlayan bir kurumla gerçekleştiriyor olmamızın bizleri çok mutlu ettiğini ayrıca ifade etmek isterim. Bugün gerek ÇOSB içinden ve gerekse bölge dışından gelen misafirlere farklı bakış açılarından değişimin anlatılacağı bu etkinliğin yaratacağı farkındalık açısından da önemini belirtmek isterim. Bölgemizde gerçekleştirilen bu konferansın Türkiye’de sayısı 280’in üzerindeki Organize Sanayi Bölgeleri açısından örneklik teşkil edeceğine inanıyorum. Ayrıca ülkemiz açısından farklı sektörlerden temsilcilerin kendi deneyimlerini paylaşacağı bu konferansın işletmelerimize yeni fikirler ilham etmesini, sonuçta tüm ülkemizin kazançlı çıkmasını diliyorum” dedi.

KİM, HANGİ KONUDA SUNUM YAPTI?

Açılış konuşmalarının ardından sempozyuma geçildi. Saat 13.00 ile 16.30 saatleri arasında yapılan sempozyuma birbirinden değerli firmaların yöneticileri katılarak görüşlerini ve tecrübelerini paylaştılar. Sempozyuma katılan isimler ve konu başlıkları ise şöyle oluştu:

Sempozyum’da Ante Yapım tercümanlarından; İnan Öner, Japonya’daki Hinşitsu (Kalite) kavramını anlattı. Hema Endüstri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Durmuş Yarın Aslında Bugün başlıklı konuşmasında, bilinçaltımızın geleceğimize olan etkilerini anlattı.

Kariyer.net Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı, Barış Karadenizli İK’da dönüşüm başlığıyla İK’daki son trendlerden bahsetti. Ipsos Loyalty Genel Müdürü Hasan Çalışkan ise Türkiye’yi ve müşterilerimizi anlamak başlıklı sunumuyla, sektörlerin genel durumunu değerlendirdi.

 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GEZİ
161 Kez Görüntülendi.
Avrupa Birliği’nin ‘Eşbaşkenti’: STRAZBURG
SEKTÖR
104 Kez Görüntülendi.
“Herkes 2 sene yerli ayakkabı giysin”
FUTBOL EKONOMİSİ
62 Kez Görüntülendi.
Bonservislerdeki astronomik yükseliş işimize yarayabilir
GÜNCEL HABER
66 Kez Görüntülendi.
Aktivist ruhlu Z Kuşağı boykotu sahiplendi
SÖYLEŞİ
458 Kez Görüntülendi.
Metaverse ile fabrikanızı bir gözlüğe sığdırabiliyorsunuz
SÖYLEŞİ
41 Kez Görüntülendi.
Bilimsel ihracatın temelinde pazar araştırma raporları var
SÖYLEŞİ
81 Kez Görüntülendi.
“Artık yeryüzünü ısıtmak değil soğutmak için enerji harcanacak”
SÖYLEŞİ
88 Kez Görüntülendi.
Doç. Dr. Ata Özkaya: Yüksek borçlanma ve vergiler bizi bekliyor
SÖYLEŞİ
199 Kez Görüntülendi.
Hasan Özçelik: Sürdürülebilirlik Raporlaması yapmayı ihmal etmeyin
İÇİMİZDEN BİRİ
47 Kez Görüntülendi.
“İkiz dönüşüm için kararlı adımlar atıyoruz”